Untitled
17 dec 2017
week 235: 8 t/m 14 december

Bas is op 8 december bij Fee gaan spelen. Laura wilde voor de verandering niet afspreken en met zijn tweetjes hebben we gezellig haar Lego Friends zwembad gebouwd.
Op 9 december was ik een dagje weg en is Mark met Bas en Laura naar de zwemles geweest. Laura ging voor het eerst naar badje 2. Dat vond ze heel spannend, maar het ging gelukkig goed! Het had gesneeuwd en met zijn drietjes hebben ze een mooie sneeuwpop gemaakt in de tuin.
Mark en opa Van Mierlo hebben op 10 december aan het keukenblok in de bijkeuken gewerkt. Bas, Laura en ik hebben spelletjes gedaan, met de Lego gespeeld en Bas zijn nieuwe wereld-puzzelbol in elkaar gezet. Laura had eng gedroomd en is bij mij in bed gekropen (dat doet ze de laatste tijd vrij vaak). Omdat ze moest hoesten en ik niet wilde dat Mark ook niet kon slapen, zijn Laura en ik uiteindelijk maar haar Laura’s bed verhuisd.
Op 11 december waren de fietspaden te slecht om te fietsen vanwege de sneeuw, en dus heb ik Bas en Laura met de auto naar school gebracht. Overdag heeft het ook nog gesneeuwd en Mark (die vandaag thuis werkte) en ik zijn met de slee naar school gewandeld om Bas en Laura op te halen. Bas en Laura vonden het heel leuk: ze zijn nog nooit met de slee van school naar huis gegaan én Mark komt ze bijna nooit mee ophalen. ’s Avonds voelde Laura zich niet zo lekker. Ze bleek 39,6 te hebben en is vroeg naar bed gegaan.
De leraren in het basisonderwijs staakten op 12 december, en dus hadden Bas en Laura een dagje “vrij”. Mark en ik moesten wel gewoon werken en dus is Bas naar tante Maartje, oom Tom en Eline geweest en Laura naar opa en oma Van Aerle (Laura had gisteravond koorts, ze is erg verkouden en voor Eline is het vanwege haar diabetes erg vervelend als ze ziek zou worden van Laura), waar Mark haar aan het eind van de ochtend weer heeft opgehaald. Omdat Laura geen koorts meer had en ze niet ziek leek, alleen flink verkouden, is Eline ’s middags bij ons komen spelen. ’s Avonds kreeg Laura toch weer koorts en ze is weer vroeg naar bed gegaan.
Op 13 december was de kerstmiddag van Kinderspel. Er waren 48 kinderen en het was weer een geslaagde middag. We hebben eerst een film gekeken en daarna waren er allerlei activiteiten en spelletjes (knutselen, glittertattoo’s, kerstboom versieren, met Duplo een kerststal bouwen, wafels versieren, skilopen).
Laura is op 14 december ziek thuis gebleven. Ze heeft een filmpje gekeken, we hebben een spelletje gedaan en ze heeft vooral ook veel geslapen. Na school is Jule bij Bas komen spelen. Tijdens de lunch had ik de kaarsjes aangemaakt. ’s Avonds mogen Bas en Laura altijd ieder evenveel kaarsjes uitblazen en nu zei Laura tijdens het avondeten dat zij en ik een geheimpje hadden. Ze fluisterde in mijn oor dat zij ’s middags alle kaarsjes had mogen uitblazen. Zegt Bas: “Ohh-ho, dat heb ik gehoord; heeft Laura vanmiddag kaas én speculaas gehad?”








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative