Untitled
12 jan 2018
week 238: 30 december t/m 4 januari

Tante Maartje en Eline zijn op 29 december op bezoek geweest. Bas, Laura en Eline hebben fijn gespeeld.
We zijn op 30 december boodschappen gaan doen met zijn drietjes. En daarna werd er ook deze week niet gespaard… . We zijn bij Intertoys, het Kruidvat, de Hema en uiteindelijk ook nog bij de Action geweest. Laura heeft een schildersetje van Frozen gekocht en Bas een krasblok van Spiderman. Samen met Mark zijn Bas en Laura Elines vest terug gaan brengen, wat ze gisteren bij ons had laten liggen. Ze hebben er gezellig nog wat gedronken.
Op 31 december zijn we het vriendenboekje van Lize (die zit pas bij Laura in de klas) terug gaan brengen. Lizes moeder vroeg of we even binnen wilden komen en Bas en Laura hebben er een tijdje fijn gespeeld. ’s Avonds zijn we naar Erik en Fanny geweest om oud en nieuw te vieren. Bas en Laura gingen pas laat naar bed en ze hebben maar een paar uur geslapen, voordat we ze rond 23:50 uur weer uit bed haalden. We gingen buiten naar het vuurwerk kijken, maar Laura wilde al snel naar binnen. Bas is met Mark buiten gebleven en ik ben met Laura naar binnen gegaan. We waren pas rond 02:00 uur weer thuis.
Opa en oma Van Aerle, tante Maartje, oom Tom en Eline kwamen op 1 januari ’s morgens bij ons op bezoek en ’s middags zijn we naar opa en oma Van Mierlo geweest. Daar waren ook tante Monique, oom Anton, Esther en Lars.
Op 2 januari hebben Bas, Laura en ik spelletjes gedaan. Na de lunch kwamen tante Maartje en Eline Bas ophalen voor zijn verjaardagscadeau: hij gaat er een nachtje logeren en morgen gaan ze een dagje weg. ’s Middags ben ik met Laura mijn nieuwe bril op gaan halen en hebben we boodschappen gedaan en na het avondeten hebben Laura, Mark en ik gezellig spelletjes gedaan. Laura mocht bij ons logeren: ze heeft op een matras naast ons bed op de grond geslapen. Het duurde even voordat ze sliep, maar uiteindelijk heeft ze toch lekker geslapen.
Laura en ik zijn op 3 januari gezellig met zijn tweetjes bij de Hema gaan ontbijten. Daarna hebben we broeken gekocht voor Laura en zijn we bij opa en oma Van Aerle wat gaan drinken. Samen met oma hebben garen uitgezocht voor het vest dat oma voor Laura gaat breien. We hebben gezellig nog bij opa en oma geluncht en ’s middags hebben we thuis met zijn tweetjes op de bank Frozen gekeken, natuurlijk met een schaaltje chips erbij . We hebben nog even met de Lego Friends gespeeld en na het eten kwam Bas weer thuis. Laura heeft ervan genoten even alle aandacht voor haar alleen te hebben.
Op 4 januari is eerst oma Van Mierlo op bezoek geweest en later op de middag kwamen ook tante Maartje, Eline, Amy en oma Van Aerle.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative