Untitled
12 jan 2018
week 239: 5 t/m 11 januari

Agnes, Lisa en Tim kwamen op 5 januari op bezoek. Bas, Laura, Lisa en Tim hebben fijn gespeeld, maar vooral ook erg veel rommel gemaakt…
Mark is op 6 januari met Bas en Laura mee naar de zwemles geweest. ’s Middags ben ik weer met ze op pad geweest; we zijn bij Intertoys, de Action en het Kruidvat geweest, want het zakgeld moest toch echt weer op . ’s Avonds kwam opa Van Mierlo oppassen, omdat Mark en ik naar de bioscoop gingen. Bas en Laura mochten nog even opblijven en hebben lekker met (veel) chips nog televisie mogen kijken.
Op 7 januari zijn we gezellig bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Daarna hebben we fijn nog een tijdje gewandeld bij het Buntven in het Zandbos.
Bas en Laura moesten op 8 januari weer naar school. Laura had er veel moeite mee dat het weer “een lange dag” is. Ze heeft flink gehuild, omdat ze niet op school wil eten. Ze heeft echt haar rustmomentje tussen de middag nodig en dat is er op school niet bij... Toen de school uit was, hebben we met zijn drietjes gezellig spelletjes gedaan.
Jule is op 9 januari bij ons komen spelen. Laura had een erg kunstzinnige tekening gemaakt! Helaas wil ze hem aan juf Wilke geven…
Op 10 januari zijn we gezellig samen met tante Maartje en Eline bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. Bas is met Eline mee “gaan shoppen”. Daarna ben ik met Bas en Laura carnavalskleren gaan kopen: Bas heeft een koeienpak uitgezocht en Laura een lieveheersbeestjesjurk.
Op 11 januari is Eline na school gezellig bij ons komen spelen.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative