Untitled
26 jan 2018
week 240: 12 t/m 18 januari

Bas had op 12 januari met Fee afgesproken en Laura met Ly. Ze hebben gezellig met zijn vieren met de strijkkralen gespeeld en ze hebben een hele tijd in de tuin gespeeld, al hadden ze wel regelmatig “ruzie” over wie er op de schommel mocht.
Op 13 januari is Mark met Bas en Laura naar zwemles geweest. ’s Middags ben ik met Bas en Laura naar de Action en het Kruidvat geweest, want het zakgeld was weer binnen .
We zijn op 14 januari eerst op bezoek geweest bij opa en oma Van Aerle, waar ook tante Maartje, oom Tom en Eline waren en daarna zijn we ook nog bij opa en oma Van Mierlo geweest.
Op 15 januari hebben we na school de schoolbieb gedaan. Bas en Laura waren deze keer niet in de bieb: ze hebben bij juf Wilke in de klas de tafeltjes afgepoetst (altijd leuk met een sprayer ) en mee opgeruimd. Thuis hebben we gezellig spelletjes gedaan.
Bram kwam op 16 januari na school bij Laura (en Bas) spelen.
Op 17 januari was het Techniekmiddag van Kinderspel. Er waren allerlei spelletjes waar ze stickers mee konden verdienen (peperkoekhappen, “spijkerpoepend” met een magneet bierdopjes van de grond oprapen, een houten robot versieren, een knikkerbaan, bouwen met Knexx en construx, onderzoeken wat er magnetisch is en wat niet, kleurplaten en communiceren door plastic bekertjes met een touwtje ertussen). Het was een geslaagde middag.
Op 18 januari heb ik geholpen bij het overblijven op school. Laura was verdrietig dat ze van de juf mij niet meer mag helpen met tafeltjes poetsen (dat vond ze niet eerlijk voor de kindjes waarvan de ouders nooit komen helpen??? Ik kan er niets aan doen dat niet alle ouders af en toe helpen; daar hoeft Laura niet voor te boeten en er is nog nooit een ander kind geweest dat gevraagd heeft of ze ook mag helpen) en omdat het stormde en de kinderen binnen bleven, moest ik ook nog bij de bovenbouw gaan helpen en was ik niet eens bij Laura in de klas... Na school zijn we bij de praktijkondersteuner geweest. Bas heeft 2 wratten onder zijn voet en die moesten aangestipt worden. Hij vond het heel spannend, maar heeft het heel goed gedaan. Als het over 2 weken niet weg is, moeten we nog even terugkomen.
Laura heeft echt moeite met de lange dagen waarop ze moet overblijven op school. Ze vindt het overblijven niet leuk en wil liever thuis eten.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative