Untitled
03 feb 2018
week 241: 19 t/m 25 januari

Op 19 januari kwam Laura heel moe uit school. Ze heeft lekker op de bank filmpjes liggen kijken.
Mark is op 20 januari weer mee geweest naar de zwemles. ’s Middags is hij met Bas naar de winkel geweest; Laura wilde niet mee: zij heeft deze week gespaard!
We zijn op 21 januari bij oma Van Mierlo op bezoek geweest. Laura was hangerig en moe en toen we thuis kwamen, bleek ze koorts te hebben. We moesten eigenlijk naar de verjaardag van Esther en Ruben, maar omdat Laura ziek was, ben ik daar alleen met Bas naar toe gegaan en is Laura met Mark thuis gebleven.
Op 22 januari is Laura ziek thuis gebleven. We hebben met zijn tweetjes spelletjes gedaan, ze heeft “in de bioscoop” (met alle gordijnen dicht) film gekeken en eigenlijk was er niets aan de hand… ’s Middags kwamen oma Van Aerle, tante Maartje en Eline gezellig op bezoek.
Laura is op 23 januari weer gewoon naar school gegaan, al had ze geen zin in “een lange dag”.
We zijn op 24 januari gezellig bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. Laura moest vandaag wel weer wat meer hoesten en ’s avonds had ze toch weer koorts.
Omdat Laura om 08:00 uur nog sliep en gisteren weer koorts had, heb ik haar in bed laten liggen. Toen ik thuis kwam van Bas naar school brengen, zat ze op de bank en zei ze: “mam, nou heeft het geen zin meer om naar school te gaan, toch?” Ook vandaag was er niets aan de hand met haar.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative