Untitled
02 maa 2018
week 245: 16 t/m 22 februari

Op 16 februari moesten Bas en Laura even mee naar kantoor. Ze hebben gezellig met Lisa en Sophie gekleurd en televisie gekeken. Daarna hebben we nog broeken gekocht voor Bas, want die had er weer 3 kapot…
Mark is op 17 februari met Bas en Laura naar zwemles geweest en naar de winkel om wat uit te zoeken voor hun zakgeld. Laura had en strijkijzer gekocht en toen ik die dag ging strijken, wilde ze natuurlijk meehelpen. Ik heb mijn strijkplank op de laagste stand gezet, zodat Laura er goed bij kon en zelf zat ik op mijn knieen te strijken; niet heel handig, maar wél gezellig . Bas en Laura zijn met Mark bij oma Van Mierlo op bezoek geweest en bij opa in het nieuwe huis. ’s Avonds hebben we lekker pannenkoeken gegeten.
Op 18 februari zijn we in het Zandbos gaan geocachen. We hebben lekker een stuk gewandeld en zijn daarna nog doorgereden naar de Bikkels, waar Bas en Laura fijn gespeeld hebben in het speeltuintje. We hebben gezellig met zijn viertjes bij de frietzaak gegeten.
We hebben op 19 februari de schoolbieb gedaan en zijn daarna gezellig bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest, waar tante Maartje en Eline ook waren.
Op 20 februari is Ly bij ons komen spelen na school.
We hebben op 21 februari gezellig geluncht bij opa en oma Van Aerle. Eline is met ons mee naar huis gefietst om bij Bas te spelen; Laura heeft fijn bij Ly gespeeld.
Op 22 februari was Ly jarig. Laura mocht haar hulpje zijn bij het trakteren in de klas. Tussen de middag heb ik geholpen bij het overblijven. Na school vroeg de vader van Ly of Laura mocht komen spelen. Ly zou geen kinderfeestje geven, maar er zouden alleen maar grote mensen op haar feest komen en Ly en haar vader vonden het toch wel leuk als er ook nog een ander kindje zou zijn. We zijn gauw even naar de Action gefietst om een cadeautje te kopen en daarna hebben we Laura naar het feest gebracht. Ze heeft een fijne middag gehad.
Laura oefent steeds vaker op de loopfiets en dat gaat steeds beter!








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative