Untitled
02 maa 2018
week 246: 23 februari t/m 1 maart

Op 23 maart kwam Maud na school bij Bas spelen en Ly bij Laura.
Mark is op 24 februari weer mee naar de zwemles geweest. ’s Avonds zijn we gezellig gaan uit eten met opa en oma Van Mierlo, oom Anton, tante Monique, Esther en Lars. Laura heeft bijna niks gegeten, maar wel fijn in de speelhoek gespeeld.
Op 25 februari zijn Mark, Bas en Laura naar de handbalwedstrijd van Lars gaan kijken. ’s Middags zijn we bij ome Piet en tante Willy op bezoek geweest.
Laura heeft op 26 februari de uitnodiging voor haar allereerste kinderfeestje gekregen van Esmée. Wat was ze blij! Na school zijn we gezellig bij opa en oma Van Aerle wat gaan drinken.
Op 28 februari was ik op kantoor mijn sleutels kwijt toen ik naar huis ging… ik had wel nog de afstandsbediening van de garagedeur, maar niet mijn sleutelbos. Ik ben met Jolanda mee naar school gereden en Jolanda wilde ons ook even naar huis brengen, maar Bas bleef maar huilen en roepen dat ze niet met zijn vieren achterin mochten van de politie… en dus zijn we maar naar huis gelopen. Thuis heb ik de reservesleutel van mijn auto gepakt en zijn we alsnog naar opa en oma Van Aerle gegaan om te lunchen. ’s Middags heeft Esmée gezellig bij ons gespeeld. Toen mijn sleutels weer terecht waren, zijn Bas, Laura en ik naar kantoor gewandeld om mijn fiets op te halen.
We hebben op 1 maart met zijn drietjes gezellig spelletjes gedaan na school.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative