Untitled
17 maa 2018
week 247: 2 t/m 8 maart

Op 2 maart kwam Fee bij Bas spelen en Lize bij Laura. Het was een drukke boel…
Toen Mark, Bas en Laura op 3 maart weer thuis waren van de zwemles, hebben we met zijn vieren een sneeuwpop gemaakt in de tuin. ’s Middags zijn we bij oma Van Mierlo op bezoek geweest. Tante Lucy was er ook. Bas en Laura zijn met Mark nog even mee naar opa geweest, die aan het klussen was.
Mark moest op 4 maart voor zijn werk naar Ierland. ’s Middags zijn we met zijn vieren naar Amsterdam gereden. We hebben even naar de opstijgende en landende vliegtuigen gekeken en zijn daarna bij McDonalds gaan eten. We zijn nog even op Schiphol geweest (waar vooral de lopende banden erg leuk waren) en toen ben ik met Bas en Laura weer naar Deurne gereden. Onderweg moesten Bas en Laura plassen toen we nét het laatste tankstation voorbij gereden waren… Na een stukje omrijden kon ik langs de weg stoppen en de rest van de weg naar huis ging het weer goed. Bas had koorts en moest veel hoesten. Laura wilde ook graag wat extra aandacht en zei: “mama, ik voel me net zoals Bas…”
Op 5 maart kwam Jule bij ons spelen. Omdat Jule zich niet helemaal fit voelde, mochten ze televisie kijken en lagen Bas, Laura en Jule gezellig met zijn drieën op de bank. ’s Avonds hebben we gezellig nog even met Mark gebeld.
We hebben op 6 maart spelletjes gedaan na school en Bas en Laura wilden heel graag helpen met ramen wassen, al waren ze dat al gauw weer beu en zijn ze lief samen gaan spelen.
Op 7 maart kregen Bas en Laura hun rapport; ze hebben het allebei heel goed gedaan! We zijn gezellig bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen, samen met tante Maartje en Eline en ’s middags kwam Ly bij Laura spelen. ’s Avonds laat kwam Mark weer thuis. Toen Laura wakker werd, heeft ze fijn nog even met papa geknuffeld .
Ook op 8 maart kwam Ly na school bij ons spelen. Bas, Laura, Ly en ik hebben gezellig samen cakejes gebakken en versierd.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative