Untitled
21 jun 2018
week 259: 25 t/m 31 mei

Op 25 mei was de 3e avond van de avondvierdaagse. Mark en Laura hebben Bas weer weggebracht en hebben hem aangemoedigd. Na de ranjapost zijn Mark en Laura gezellig met zijn tweetjes een ijsje gaan eten en daarna zijn ze alvast naar huis gegaan.
Bas en Laura hadden op 26 mei weer zwemles. ’s Middags hebben Mark en Laura Bas weer aangemoedigd tijdens de 5 km. Toen ze bij de ranjapost kwamen, is Laura bij mij gebleven en heeft ze fijn op het speelveld gespeeld. Tante Monique, Lars en oma Van Mierlo waren er ook. Na de 5 kilometer kwamen alle groepen bij elkaar bij ’t Wijkgebouw, waar alle kinderen nog een ijsje kregen. Vandaaruit begon het bloemendefilé, waar Mark, Laura en ik samen met oma Van Aerle, tante Maartje, oom Tom en Eline zijn gaan kijken.
Op 27 mei zijn we gezellig bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. ’s Avonds heeft Laura weer een verkleedpartijtje gehouden: ze had een nachthemd aan toen ik haar in bed legde, maar toen ik nog even bij haar ging kijken, had ze een pyjama aangetrokken en lagen haar nachthemd en nog een andere pyjama op haar commode.
We hebben op 28 mei na school de schoolbieb gedaan. Daarna is Laura bij Ly gaan spelen. Na het avondeten zijn we een rondje gaan rijden met mijn nieuwe auto.
Op 29 mei kwam Ly bij Laura en Naut bij Bas spelen. Ze hebben met zijn vieren lekker met water gekliederd en in het zwembad gespeeld.
Laura is op 30 mei bij Ly gaan spelen. We hebben vandaag de schoolfoto’s gehad. Die van Bas en van Bas en Laura samen was erg mooi; Laura staat er een beetje bangig op.
Op 31 mei heeft Laura met Ly bij ons gespeeld.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative