Untitled
20 jul 2018
week 263: 22 t/m 28 juni

Laura heeft op 22 juni fijn bij Lise gespeeld. Na het avondeten ben ik met Laura een stukje gaan oefenen met fietsen. Laura oefent op Bas zijn fiets, omdat haar roze fiets (waar we de zijwieltjes vanaf gehaald hebben) eigenlijk te klein is en haar nieuwe fiets net een klein stukje te groot. Als ze beter kan fietsen en remmen, zal ze snel op haar nieuwe fiets kunnen.
Op 23 juni was het zwemles. Daarna zijn we naar Amy’s verjaardag geweest. Eline was er in het begin ook; later alleen Amy, Mila en Suzanne. Het was mooi weer en de kindjes hebben vooral fijn buiten gespeeld. We hebben gezellig met zijn allen frietjes gegeten en daarna zijn we weer naar huis gereden.
Er waren op 24 juni brandweer- en vrachtwagens op een paar pleinen in Deurne, waar we even zijn gaan kijken. Daarna zijn we naar de Bikkels geweest, waar we eerst een rondje door het bos en over het park gewandeld hebben en daarna hebben Bas en Laura er fijn in de speeltuin gespeeld.
Op 25 juni was het wisselmiddag. Na de lunchpauze ging Laura naar juf Chantal, waar ze volgend jaar bij in de klas komt. Ik zat in de schoolbieb toen Laura van het buitenspelen met haar nieuwe klas naar binnen kwam. Ze riep: “Kijk, juf, dat is nou mijn mama! Kijk, mama, dit is nou juf Chantal!” Na school is Laura met Ly en “tante Petra” naar huis gewandeld en heeft ze fijn bij Ly gespeeld. Na het avondeten zijn we weer gaan fietsen: Laura op Bas zijn fiets en Bas op Laura’s nieuwe fiets.
We zijn op 26 juni na school op kraamvisite geweest bij baby Nora, Cathelijne en Naut (die zit bij Bas in de klas). Bas, Laura en Naut hebben heel fijn met de tuinslang en PVC-buizen gespeeld. Bas en Naut hadden een heel stelsel van de buizen met koppelstukken gemaakt. Weer thuis hebben Bas en Laura fijn nog even in het zwembad gespeeld.
Op 27 juni heeft Laura haar rapport gehad. Ze heeft goed haar best gegaan dit schooljaar en ze had een mooi rapport! Na de lunch zijn Laura en ik naar het Wijkgebouw geweest om nog wat te regelen voor Kinderspel. Laura heeft gezellig met de beheerder van het Wijkgebouw gekletst, die nu helemaal op de hoogte is van wie haar vriendjes zijn, wat ze op school doen en dat we bijna op vakantie gaan. Daarna zijn we bij de ruilmiddag bij AH geweest om plaatjes te ruilen; Bas heeft zijn boek nu vol. Later in de middag heeft ze fijn bij Ly gespeeld.
Op 28 juni ging Laura weer bij Ly spelen. Ik wilde met Bas een cadeautje gaan kopen voor het kinderfeestje van Lise en Fee, maar toen we in de winkel waren, belde de vader van Ly om te vragen of we naar huis wilden komen: Laura huilde dat ze bij mama wilde zijn en Hans kreeg haar niet stil.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative