Untitled
30 jul 2018
week 265: 6 t/m 12 juli

Op 6 juli was de laatste schooldag van dit schooljaar. Na school hebben we een lekker broodje gegeten en de laatste spulletjes ingepakt en daarna zijn we vertrokken naar Beerze Bulten! Het was erg druk onderweg en we hebben er lang over gedaan, maar Bas en Laura zijn heel lief geweest in de auto. We zijn eerst naar ons huisje gegaan en hebben daarna in het restaurant op het park gegeten. Bas en Laura hebben in een speeltuintje gespeeld en daarna heeft Mark nog een rondje over het park gelopen met Bas en ben ik met Laura naar het huisje gegaan, omdat ze wilde gaan slapen.
Bas en Laura waren op 7 juli om 06:00 uur al wakker… We hebben ’s morgens gezwommen. Er was een mooi nieuw peuter/kleuterbad met mooie glijbanen en waterspelletjes, waar Bas en Laura fijn gespeeld hebben. We hebben boodschappen gedaan in een dorpje in de buurt en ’s middags hebben Bas en Laura fijn in het giga-konijnenhol (een indoor-speeltuin) gespeeld. We hebben meegedaan met een spelletjesshow; vooral Bas deed fanatiek mee. ’s Avonds hebben we lekker bij ons huisje gegeten, zijn we een ijsje gaan eten en nog even naar het giga-konijnenveld (de buitenspeeltuin) geweest.
Op 8 juli hebben we ’s morgens weer gezwommen. Na de lunch hebben we meegedaan aan een speurtocht over de camping en hebben Bas en Laura fijn gespeeld bij het konijnenveld. We zijn gaan eten in het “boomstammen”-restaurant in de buurt en zijn daarna naar de welkomstshow geweest.
Ook op 9 juli hebben we ’s morgens weer fijn gezwommen. Na de lunch hebben Bas en Laura in het konijnenhol gespeeld (ze vonden het buiten te warm ). ’s Avonds hebben we meegedaan aan de sprookjesjacht. Er waren 8 sprookjesfiguren verstopt op de camping, die je moest zoeken. Iedere figuur stelde een vraag en bij een goed antwoord kreeg je een letter, waarmee je een woord moest maken.
Op 10 juli zijn we ’s morgens gaan zwemmen. ’s Middags werd Bultjes 20e verjaardag gevierd met een leuke spelletjesmiddag. Bas en Laura hebben nog even in het konijnenhol gespeeld en daarna mochten ze Bultje gaan feliciteren. We hebben in het restaurant op de camping gegeten en hebben daarna gezellig met zijn vieren Triominos gespeeld.
We zijn op 11 juli naar Wildlands Adventure Zoo in Emmen geweest, een erg mooie dierentuin! We hebben een rondvaart gemaakt op een boot, zijn in een truck op safari geweest, hebben een 4D-film gezien en Bas en Laura hebben een tijd in de binnenspeeltuin gespeeld. ’s Avonds zijn we op de camping naar een mooie show geweest met liedjes uit de musicals van afgelopen jaren.
Op 12 juli zijn we ’s morgens weer gaan zwemmen. Bas, Laura en Mark gingen van de buitenglijbaan, maar het water was zó koud, dat ik nogal wat tijd nodig had om eraan te wennen. Tegen de tijd dat ik er eindelijk door was, had Bas het koud en wilde hij naar binnen . En dus ben ik alleen met Laura van de glijbaan geweest. Na de lunch hebben we gezellig gebowld en daarna hebben Bas en Laura in het konijnenhol gespeeld. Ze kwamen vragen of Bas en Laura op de foto mochten voor op de website en in de brochure van Beerze Bulten. Dat vonden we geen probleem, en dus ging de fotograaf met Bas en Laura het konijnenhol in. En dat heeft hij geweten: vooral Laura liet hem flink rennen . Ze zei steeds: “daar kunnen we ook een mooie foto maken!” en dan rende ze er weer vandoor met de fotograaf achter zich aan. ’s Avonds zijn we naar de musical “Bultje’s grote reis” geweest. Hij was af en toe best spannend, maar Bas en Laura vonden het erg leuk!








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative