Untitled
25 aug 2013
week 10: 16 t/m 22 augustus

Op 16 augustus zijn we ‘s morgens naar het consultatiebureau geweest. Laura woog alweer 5.040 gram en was 58,5 cm. Alles was goed. De verpleegkundige zei dat ik eventueel wel Infacol kon proberen voor het geval dat het huilen soms door darmkrampjes wordt veroorzaakt. Laura boert bijna nooit, ongeacht hoe lang ik haar overeind hou na een voeding en ze heeft vaak de fik. Ook spuugt ze veel. Laura heeft vandaag de eerste inentingen gehad. Ze huilde flink bij het zetten van de prikken, maar daarna was ze gelukkig snel getroost. We hebben nog even boodschappen gedaan en zijn even bij opa en oma Van Aerle geweest, die op Bas gepast hadden. ’s Middags leek ze toch wel last te hebben van de prikken; ze heeft erg veel en hard gehuild. Eefje en Sjoerd zijn op kraamvisite geweest. ’s Avonds kwamen opa en oma Van Mierlo. Mark en opa hebben de ooievaar uit de tuin gehaald. Ook ’s avonds heeft Laura nog veel gehuild.
We zijn op 17 augustus naar Amersfoort geweest voor de verjaardag van Wendy. Laura is erg lief geweest. Ze is de hele tijd fijn mee buiten geweest. Op de terugweg heeft ze bij McDonald’s in de kinderwagen gelegen, al moest ze toen wel huilen.
Tante Maartje en Eline kwamen op 18 augustus op bezoek. We hebben samen Laura in bad gedaan. ’s Middags hebben we met zijn vieren een stukje gewandeld. Laura had ’s avonds erge diarree en zat helemaal onder. Toen we haar hadden schoongemaakt met billendoekjes hebben we haar in de gootsteen gezet, omdat we niet wilden dat Bas wakker zou worden als we haar in bad zouden doen.
Op 19 augustus zijn Bas en Laura bij opa en oma Van Aerle geweest, omdat ik naar de huisarts moest voor mijn arm. We hebben nog boodschappen gedaan en toen we net bij de auto waren, begon het heel hard te regenen. Bas zat gelukkig net op tijd in de auto, Laura is een klein beetje nat geworden en ik was kletsnat voordat ik de kinderwagen en Bas zijn stoeltje in de auto had liggen. Toen Laura gegeten had en ik moest gaan koken, heb ik haar in het wipstoeltje in de keuken gezet. Ik hoorde Bas “bah-baaahh” zeggen, zag dat hij een rompertje uit de luiertas haalde en daarmee Laura’s mondje afpoetste omdat ze wat gespuugd had.
We zijn op 20 augustus bij Mariëlle en Marijn op bezoek geweest, waar Laura lief heeft geslapen in de bak van de kinderwagen.
Op 21 augustus zijn tante Maartje en Eline op bezoek geweest. We hebben lekker in de tuin gezeten.
Mark werkte op 22 augustus ’s morgens thuis, omdat ik naar de orthopeed moest voor mijn arm. Toen ik weer thuis kwam, lag Laura nog steeds lekker te slapen. ’s Middags zijn Corinne, tante Willeke en oom Arjan, tante Maartje, oom Tom en Eline, opa en oma van Aerle, Mariëlle en Melissa op bezoek geweest. Laura heeft een tijdje lekker geslapen en heeft er daarna fijn buiten bij gezeten. Na het eten kwamen ook tante Monique, oom Anton, Esther en Lars en opa en oma Van Mierlo.
Laura draait steeds vaker op haar buik. Ze kan nog niet terugrollen op haar rug (wat sowieso moeilijker is dan op de buik draaien), maar ze maakt het zichzelf nog lastiger, omdat ze vaak met haar beentjes of armpjes tussen de spijlen komt, waardoor ze helemaal geen kant meer op kan.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative