Untitled
24 sep 2018
week 273: 31 augustus t/m 6 september

Op 31 augustus ben ik na school met Laura naar het ziekenhuis geweest. Toen we thuis waren, heeft Laura op Bas zijn fiets naar school gefietst; wat was ze trots!
Op 1 september zijn Bas en Laura met Mark Lego gaan kopen voor hun zakgeld; ze hadden allebei goed gespaard. ’s Middags hebben we Bas en Laura naar opa en oma Van Mierlo gebracht, waar ze een nachtje gingen logeren. Ze zijn met opa bij tante Monique, oom Anton en Esther op bezoek geweest, hebben bij McDonald’s gegeten en zijn lief gaan slapen.
We hebben Bas en Laura op 2 september weer opgehaald. Ik ben met Laura weer naar school gefietst en ook nu ging het heel goed. ’s Middags hebben Bas en Laura gezellig met Mark een film gekeken en daarna zijn we weer naar opa en oma Van Mierlo gegaan, want het was kermis in Bakel. Daar zijn we samen met oma, tante Monique, oom Anton, Esther en Lars naar toe geweest. Bas en Laura hebben in de draaimolen en de vliegtuigjes gezeten, en voor de eerste keer ook met Mark in de botsauto’s. Laura vond het helemaal geweldig! We hebben gezellig nog met zijn allen frietjes gegeten.
Op 3 september was juf Chantal er niet en had Laura juf Esther (de juf van Bas). Ik heb tussen de middag geholpen met overblijven; eerst bij Laura in de klas, daarna bij Bas en toen nog buiten. Na school hebben we de schoolbieb gedaan. Laura mocht terug naar huis fietsen op Bas zijn fiets. Dat deed ze erg goed. We hebben wat gedronken en zijn daarna schoenen voor Laura en kleren voor Bas en Laura gaan kopen.
Laura is op 4 september na school bij Ly gaan spelen. Opa Van Aerle is vandaag eindelijk aan zijn rug geopereerd.
Op 5 september zijn we ’s middags na school bij opa Van Aerle in Eindhoven in het ziekenhuis op bezoek geweest. Tante Willeke, oom Teun en Daan waren er ook. Opa ligt op de 10e verdieping en er is van alles te zien vanuit zijn raam. Op de terugweg zijn we gezellig met zijn drietjes bij McDonalds gaan eten.
Op 6 september was de Bosdag van school. Er waren de hele dag spelletjes in het Zandbos. Bas en Laura hebben een erg leuke dag gehad! Omdat ik een dag weg moest voor het werk, heeft oma Van Mierlo Bas en Laura opgehaald van school. Samen met Mark hebben ze gezellig bij opa en oma gegeten.
Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]
Google Analytics Alternative