Untitled
24 sep 2018
week 275: 14 t/m 20 september

Ly kwam op 14 september bij Laura spelen en Tijn en Ruben bij Bas.
Op 15 september zijn Laura en ik met Bas naar de zwemles geweest. We hebben gezellig met zijn tweetjes gekleurd, terwijl Bas aan het zwemmen was. ’s Middags is Mark met Laura naar de zwemles geweest. Het ging wat beter dan vorige week.
We zijn op 16 september bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Bas en Laura waren allebei niet helemaal in hun hum. Ze hebben een tijdje op de skelter rondgereden en verder hebben ze vooral gehuild en gemopperd…
Op 17 september ben ik met Laura’s klas meegereden naar het Cultuurcentrum, waar ze naar een voorstelling gingen kijken van “Deef de Strandjutter en het mooiste visje van de zee”. De voorstelling was erg leuk. Tussen de middag heb ik geholpen met overblijven bij Laura en Bas in de klas en na school hebben we ook de schoolbieb nog gedaan. Tijdens de schoolbieb hebben Bas en Laura fijn op het schoolplein gespeeld met de kinderen van de BSO.
Laura heeft op 18 september weer bij Ly gespeeld.
Op 19 september was het erg mooi weer. Ly kwam bij ons spelen en samen met Bas, Laura en Ly ben ik naar de speeltuin geweest. Ze hebben alle 3 heel fijn gespeeld!
Laura heeft op 20 september weer bij Ly gespeeld.
Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]
Google Analytics Alternative