Untitled
12 nov 2018
week 276: 21 t/m 27 september

We hebben op 21 september na school gezellig met zijn drietjes spelletjes gedaan, ik heb een boekje voorgelezen en Bas heeft zelf een boek geschreven .
Op 22 september zijn we aan het eind van de ochtend naar de verjaardag van tante Monique geweest. Na de lunch zijn we naar Eline geweest, die vandaag ook haar verjaardag vierde. Mark is met Laura naar de zwemles geweest en daarna mocht ze gezellig weer mee terug naar het feest. We hebben met zijn allen gegeten en zijn daarna weer naar huis gegaan.
Bas en Laura hebben op 23 september heel lief samen gespeeld: ze hebben de Efteling nagebouwd met de Lego en Duplo. ’s Middags zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Het was druk: tante Monique, Esther, tante Friedy, oom Martijn en nog 2 mensen waren er ook.
Op 24 september hebben Bas, Laura en ik na school gezellig spelletjes gedaan. Daarna zijn we voor Laura nieuwe schoenen gaan kopen. Ik had een paar laarsjes gepakt, die Laura kon passen, maar ze wilde per se “de zilveren met de glitterster erop” .
Laura heeft op 25 september heel fijn bij Lizzy gespeeld.
Op 26 september kwam Laura trots aangelopen met een vel papier: “Kijk, mama, ik kan schrijven!” De letters waren allemaal duidelijk herkenbaar, maar ik kon er verder niets van maken. Toen ik haar vroeg wat er stond, zei ze: “Ja, mama, dat weet ik niet. Ik kan nog niet lezen!” Na school moesten we naar de tandarts. De tanden van Bas en Laura zagen er erg goed uit.
Op 27 september zijn we na school bij Eline geweest. Die werd 12 jaar. En voor de allereerste keer dit jaar was opa Van Aerle er ook bij! Bas en Laura hebben fijn buiten op het veldje gespeeld.
Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]
Google Analytics Alternative