Untitled
06 sep 2013
week 12: 30 augustus t/m 05 september

Mark was op 30 augustus ’s middags al vroeg thuis. Hij heeft mij samen met Bas en Laura weggebracht naar het ziekenhuis in Helmond. Mark is met Bas en Laura gaan wandelen in de Warande. Daarna hebben ze mij weer opgehaald. Laura heeft vandaag 2 x afgekolfde melk uit een flesje gedronken, omdat het na de behandeling aan mijn schouder beter is de eerste 14 uur geen borstvoeding te geven. Bij Mark wilde ze het flesje niet drinken, bij mij gelukkig wel, al duurde het wel even voor ze dat deed. ’s Avonds kwam oma Van Mierlo op Bas en Laura passen, omdat Mark en ik gingen eten bij de Griek. Laura heeft de hele avond geslapen; ze werd pas weer wakker voor de voeding toen wij weer thuis waren.
Op 31 augustus heeft ze haar eerste voeding uit het flesje gehad, kon ik weer met de borstvoeding beginnen. ’s Middags zijn we bij tante Willeke en oom Arjan geweest. Opa en oma Van Aerle en tante Maartje en Eline waren er ook.
Op 01 september is Laura ’s morgens met mij mee geweest in bad. Ze heeft er erg van genoten; was lekker met haar armpjes en beentjes aan het spartelen. ’s Middags zijn we met opa en oma Van Mierlo, tante Monique, oom Anton, Esther en Lars naar de kermis in Bakel geweest. ’s Avonds zijn we met zijn allen gaan eten in Asten. Laura heeft even geslapen, maar heeft ook best veel op schoot gezeten, omdat ze moest huilen. Het was ook erg druk en waar de kinderwagen stond, kwamen veel mensen langs.
We zijn op 02 september naar het centrum gewandeld. We hebben boodschappen gedaan en zijn daarna bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Na de lunch zijn we weer naar huis gewandeld.
Op 03 september heeft tante Willeke Laura in bad gedaan. ‘s Avonds kwamen Peter, Christa, Sophie en Margaret (collega’s van Mark) op kraamvisite. Sophie heeft Laura een hele tijd vastgehouden. Ze heeft een tijdje gehuild, maar is uiteindelijk heerlijk in slaap gevallen.
We zijn op 04 september naar de winkel gewandeld. Toen Laura daarna in haar bedje lag en ik even bij haar ging kijken, lag ze tussen het matrasje en de spijltjes in. Ik wilde haar goed leggen, maar daar was ze het niet mee eens; ze heeft een paar uur zo liggen slapen. Na het avondeten zijn we met zijn vieren een stukje gaan wandelen.
Op 05 september zijn we ’s middags bij tante Maartje, oom Tom en Eline op bezoek geweest. Het was erg warm en we hebben lekker in de tuin gezeten.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative