Untitled
13 sep 2013
week 13: 6 t/m 12 september

Op 06 september heeft Laura maar liefst tot 08.30 uur uitgeslapen. We zijn ’s morgens boodschappen gaan doen en bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Tante Maartje kwam ook nog even. Na het avondeten hebben we een stukje gewandeld met zijn vieren.
Laura had op 07 september heel erg gepoept; het zat niet alleen in haar luier, maar haar hele romper, t-shirt en ruggetje zaten onder. Laura heeft erg genoten van haar eerste massage; ze had een grote glimlach op haar gezicht. Daarna is ze nog lekker in bad geweest.
Toen we op 08 september naar opa en oma Van Mierlo gingen, kwamen we in een kudde schapen terecht. Aan allebei de kanten van de auto liepen de schapen voorbij. Tante Josephien en ome Jan waren ook bij opa en oma en later kwamen ook tante Monique, oom Anton, Esther en Lars. Daarna zijn we bij opa en oma Van Aerle geweest.
We zijn op 09 september naar de winkel gewandeld. ’s Middags hebben ook nog een stukje gewandeld en zijn de eendjes gaan voeren. Laura heeft vandaag erg veel gehuild en veel gespuugd.
Op 10 september zijn we bij Lieke en Julian op bezoek geweest. Laura heeft in de box gelegen. Ze vond de muziekmobiel erg mooi. Ook al stond die niet aan, alleen naar de poppetjes kijken vond ze erg leuk.
Tante Maartje en Eline kwamen op 11 september op Bas en Laura passen, omdat ik naar de tandarts moest. Ook vandaag heeft Laura weer veel gespuugd.
Op 12 september heeft Laura erg veel gehuild. Ze is wel erg blij met de babygym; die heb ik vandaag voor haar opgezet. Ze heeft een tijdje enthousiast tegen de figuurtjes liggen slaan. Aan het eind van de middag was mijn auto klaar, die werd vandaag gekeurd. Ze keken wel wat vreemd op toen ik aan kwam zetten met een kinderwagen met Laura erin, de maxicosi erop en een stoeltje met Bas erop achter de kinderwagen.
Ik gebruik nu een kleine maand Infacol (op aanraden van de wijkverpleegkundige). Soms heb ik het idee dat het beter gaat, dat ze minder krampjes heeft, maar toch huilt ze de laatste dagen weer meer en lijkt ze weer meer last te hebben.
Ze draait nu een paar dagen niet meer zelf op haar buik. Soms lijkt haar dat ook te frustreren. Als ik haar op haar buik legt, huilt ze nog even na en dan valt ze lekker in slaap.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative