Untitled
27 sep 2013
week 15: 20 t/m 16 september

Op 21 september zijn we ’s morgens op kraamvisite geweest bij Tim, Lisa, Agnes en Pepijn. ’s Middags zijn we met zijn vieren naar het centrum gewandeld om kleren voor Bas te kopen. Laura heeft lekker in de kinderwagen gelegen.
We zijn op 22 september naar de verjaardag van tante Monique geweest. Laura heeft een tijdje beneden gezeten en is daarna boven in de bak van de kinderwagen gaan slapen.
Op 23 september zijn we ’s middags naar het centrum geweest. We zijn naar gemeentehuis geweest om Laura’s identiteitskaart op te halen en zijn bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest.
Op 24 september is Laura al vroeg in bad geweest, omdat ze gepoept had en haar hele romper onder zat. Daarna zijn we naar de supermarkt gewandeld.
Laura heeft op 25 september op haar aankleedkussen onder de babygym gelegen toen ik haar kamer poetste en Bas in bed lag. Toen ze begon te huilen, heb ik haar toch maar beneden in de box gelegd, omdat ik bang was dat Bas wakker zou worden. ’s Middags zijn we naar het centrum gewandeld. We zijn naar de bibliotheek geweest, totdat Laura begon te huilen. Toen we weggingen, werd ze weer rustig door het wandelen. We hebben gauw nog wat boodschappen gedaan en zijn bij opa en oma Van Aerle geweest. Tante maartje en Eline waren er ook.
Op 26 september zijn we ’s middags naar Eefje en Sjoerd geweest. Het was lekker weer en we hebben buiten kunnen zitten. Laura heeft in de bak van de kinderwagen geslapen. Daarna ben ik met Bas en Laura naar de winkel geweest. Bas zat in het zitje van de winkelwagen en Laura lag in de maxi-cosi. Toen Laura begon te huilen, pakte bas het handvat van de maxi-cosi en begon haar te wiegen, zo lief!
Laura heeft haar duim gevonden. Eerst duimde ze met haar andere vingers nogal onhandig en soms stak ze haar duim zo ver in haar mond dat ze moest kokhalzen, maar nu gaat het goed.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative