Untitled
11 okt 2013
week 17: 4 t/m 10 oktober

We hebben op 04 oktober een bliksembezoekje gebracht aan opa en oma Van Aerle om ze een fijne vakantie te wensen. Daarna zijn we bij Fanny en Maud op bezoek geweest. Laura heeft een tijdje in de box van Lars gelegen, totdat ze begon te huilen. Toen heeft ze er nog een tijdje op schoot bij gezeten.
Op 05 oktober ben ik met Bas en Laura naar het centrum gewandeld om boodschappen te doen. Samen met Bas is ze in het grote bad geweest.
Op 06 oktober zijn we door het Zandbos naar opa en oma Van Mierlo gewandeld. Het was erg lekker weer. Tante Lucy was ook bij opa en oma. Na het eten zijn we met de auto weer naar huis gegaan, omdat het te laat en te donker zou worden om nog terug te lopen.
Op 08 oktober zijn we bij tante Willeke op bezoek geweest.
We zijn op 09 oktober naar de winkel geweest. Laura is ook vandaag weer met Bas in het grote bad geweest.
Op 10 oktober was Mark jarig. Alleen tante Monique, oom Anton, Esther en Lars zijn op bezoek geweest. We vieren het eigenlijk pas zaterdag, maar dan zijn zij op vakantie.
Laura speelt graag met de babygym. Meestal rammelt ze met de speeltjes die eraan hangen, zoals het hoort, maar soms gaat ze dwars onder de babygym liggen en hapt ze naar de haartjes van de beertjes.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative