Untitled
12 nov 2013
week 21: 1 t/m 7 november

Laura was op 01 november om 05.15 uur al wakker voor de eerste voeding… We zijn boodschappen gaan doen en zijn bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. ’s Avonds kwam Carla op kraamvisite. Laura heeft een hele tijd bij haar op schoot gezeten en was erg lief.
We zijn op 03 november ’s morgens bij opa Van Aerle geweest, die was jarig vandaag. Tante Maartje, oom Tom, Eline, tante Willeke en oom Arjan waren er ook. Laura is erg lief geweest. Ze heeft even in de box liggen spelen en heeft gezellig op schoot gezeten. ’s Middags zijn we naar opa en oma Van Mierlo geweest. Laura is bij hen gebleven toen Mark, Bas en ik gingen eten met familie Van Aerle voor opa’s verjaardag.
Op 04 november zijn we ’s middags vertrokken op vakantie naar Centerparcs, Erperheide in Peer. Laura’s slaapkamer was piepklein. Haar campingbedje paste er precies in en de deur kon maar amper open. Laura heeft overdag erg weinig geslapen en was ’s avonds dan ook wat onrustig, ’s avonds en ’s nachts heeft ze goed geslapen.
Op 05 november heeft Laura voor de eerste keer gezwommen! Ze leek het wel leuk te vinden in haar zwemband, heeft lekker wat rondgedobberd en om zich heen gekeken, maar na een tijdje ben ik toch alvast met Laura uit het zwembad gegaan, omdat ze moe was. Tijdens het aankleden viel ze al in slaap. ’s Middags zijn we naar binnenspeeltuin Baluba geweest. Laura heeft bij Mark en mij op schoot gezeten, terwijl de ander met Bas speelde. ’s Avonds heeft ze lekker in de kinderwagen geslapen toen we in het restaurant aten.
We zijn op 06 november ook weer ’s morgens gaan zwemmen.’s Middags hebben we voor Laura het wipstoeltje meegenomen naar Baluba, dat was erg makkelijk. ’s Avonds hebben we gegeten in het buffetrestaurant en heeft Laura lief in de kinderwagen gelegen.
Laura heeft op 07 november tot 09.00 uur uitgeslapen! Ook vandaag zijn we weer ’s morgens gaan zwemmen en ’s middags naar Baluba geweest.
Laura heeft haar voetjes “gevonden”, daar ligt ze regelmatig mee te spelen.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative