Untitled
17 nov 2013
week 22: 8 t/m 14 november

Op 08 november zijn we ’s morgens weer gaan zwemmen en ’s middags naar Baluba geweest. Laura vond het zwemmen vandaag minder leuk, waardoor ik eerder met haar uit het zwembad ben gegaan en boodschappen heb gedaan. Laura heeft ook vandaag weer lekker in de kinderwagen geslapen toen we in het buffetrestaurant aten.
Het was op 09 november erg druk in het zwembad. Ook vandaag ben ik met Laura eerder uit het zwembad gegaan. Omdat het eindelijk even droog was, zijn we even bij de kinderboerderij geweest. ’s Middags zijn we naar een buitenspeeltuin en later naar Baluba geweest. In het pannenkoekenrestaurant heeft Laura lief in de kinderwagen gelegen.
We zijn op 10 november voor de laatste keer deze vakantie gaan zwemmen. Het was weer erg druk. Vandaag vond Laura het gelukkig weer fijn in de stroomversnelling en in het peuterbad. ’s Middags zijn we weer naar Baluba geweest. ’s Avonds in het buffetrestaurant was Laura erg onrustig. Ze heeft veel gehuild en veel op de arm gezeten, voordat ze in slaap viel.
Op 11 november hebben we opgeruimd en de tassen ingepakt. We zijn nog even naar Baluba geweest voordat we weer naar huis reden. We zijn ’s middags eerst bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Tante Maartje en Eline waren er ook. Daarna zijn we naar opa en oma Van Mierlo geweest. Na het eten zijn we weer naar huis gegaan.
We zijn op 12 november bij Christa en tweeling Kate en Lynn op bezoek geweest. Het was gezellig. ’s Middags zijn we bij tante Willeke op bezoek geweest, waar oma Van Aerle, tante Maartje en Eline ook waren. Laura was onrustig vandaag en heeft veel gehuild. Omdat ze voor de vakantie de fruit- en groentehapjes niet wilde eten, ben ik er een week mee gestopt, om het na de vakantie weer te proberen. Nu heeft ze haar wortelhapje wel goed gegeten.
Op 13 november zijn we bij Esmee en Wendy op kraamvisite geweest. Laura heeft even in de box gelegen, maar wilde niet slapen. Omdat ze onrustig was, heeft ze verder de hele tijd op schoot gezeten. Ook vandaag heeft Laura haar wortelhapje goed gegeten.
Mark heeft Laura op 14 november haar groentehap (erwtjes deze keer) gegeven en ook nu ging het weer goed.
De laatste voeding zal er nu snel vanaf kunnen. Ik maak Laura nu iedere avond wakker, maar ze drinkt steeds minder voordat ze aan de borst weer in slaap valt. In principe zou de laatste voeding er bij 5 maanden of 7 kilo af kunnen.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative