Untitled
28 nov 2013
week 24: 22 t/m 28 november

Op 22 november zijn we eerst boodschappen gaan doen en daarna zijn we bij Mariëlle op bezoek geweest. Laura heeft een tijdje in haar wipstoeltje gelegen, daarna heeft ze op schoot haar fruithap gegeten.
Sinterklaas kwam op 23 november bij Mark op het werk. Mark moest eerst nog wat doen op kantoor. Ik heb in die tijd Laura gevoed in de stilteruimte, terwijl Bas met zijn autootjes speelde. Toen Mark klaar was met zijn werk, kwam hij ons halen en zijn we naar het zaaltje gegaan waar Sinterklaas zou komen. Laura heeft een tijdje op schoot gezeten, totdat ze moe werd. Ze heeft toen even in de maxi-cosi liggen slapen. Bas heeft haar cadeautje samen met Mark opgehaald bij Sinterklaas. ’s Middags zijn we naar opa en oma Van Aerle geweest, waar ook oom Tom, tante Maartje, Eline, oom Arjan en tante Willeke waren. Sinterklaas en Zwarte Piet waren bij opa en oma geweest en hadden cadeautjes gebracht. Laura is er een tijdje bij geweest, en toen alle cadeautjes uitgepakt waren, heeft ze in de bak van de kinderwagen liggen slapen. Laura is flink verwend door Sinterklaas vandaag!
We zijn op 24 november bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest.
Op 25 november zijn we naar de supermarkt gewandeld. Laura was al een hele tijd niet meer op haar buik gerold. Nu lag ze op haar rug, pakte haar voetjes vast en draaide zó enthousiast op haar buik, dat ze bijna over haar andere zij weer op haar rug rolde.
We hebben op 26 november boodschappen gedaan en daarna zijn we naar ome Piet en tante Willy geweest. Toen Laura na haar groentehap in haar kinderstoel zat, rende Bas steeds rondjes om de tafel. Als hij langs Laura kwam, kietelde hij haar. Laura had de grootste lol ;-). ’s Avonds kwam tante Willeke op bezoek. Laura kreeg een kerstbal met “mijn eerste kerst” erop.
Op 27 november hebben we boodschappen gedaan. Daarna zijn we naar opa en oma Van Aerle geweest. Toen Laura op een deken lag te spelen, gingen Eline en Bas bij haar liggen.
Op 28 november zijn we naar de winkel gewandeld. Toen we bij de kassa in de rij stonden, begon Laura te huilen. De mensen die voor ons in de rij stonden, hadden een hele kar vol. Ze vonden Laura zo zielig, dat we voor mochten ;-). Thuis heeft Laura 2 uur aan een stuk héél hard gehuild. Ik heb haar niet eerder zo hard horen huilen. Ze was soms een paar minuten stil, maar daarna begon ze weer en soms krijste ze echt, zo zielig! Pas 2 uur nadat ze eigenlijk borstvoeding had moeten krijgen, lukte het om haar aan te leggen. Ik had het 2 uur lang geprobeerd, maar ze was zo overstuur dat het eerder niet lukte. Tijdens het drinken is ze in slaap gevallen en heb ik haar slapend in haar bedje kunnen leggen. De rest van de dag ging het gelukkig weer goed.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative