Untitled
13 dec 2013
week 26: 6 t/m 12 december

Op 06 december zijn we ’s middags naar de winkel gewandeld. Laura was vooral ’s avonds erg onrustig. Ze is in een bad met Eucalyptus geweest en viel tijdens de voeding in slaap, maar toen Bas wat luidruchtig uit bad kwam, schrok ze wakker en heeft toen erg gehuild. Af en toe huilt ze niet, maar krijst ze meer; zo zielig! Omdat Laura ’s avonds laat weer huilend wakker werd en ze niet te troosten was, heb ik haar toch nog een laatste voeding gegeven.
Omdat Laura ’s avonds laat nog gegeten had en ze niet helemaal fit leek, hebben we haar op 07 december lekker laten slapen en werd ze pas om 09.30 uur wakker. Ze voelde erg warm aan en had koorts (38,7). Ze heeft veel geslapen vandaag. Laat in de middag leek het weer wat beter te gaan en toen heeft ze even in de box gespeeld. ’s Avonds was de koorts weer gezakt en had ze 36,8.
Op 08 december hebben Bas en Laura allebei uitgeslapen tot 08.45 uur! Laura was nog niet helemaal fit, maar wel al een stuk beter dan gisteren. Ze heeft wel nog veel gehuild vandaag. ’s Middags zijn we bij opa en oma Van Mierlo geweest. Tante Monique, oom Anton, Esther en Lars kwamen ook nog even.
We zijn op 09 december een stukje gaan wandelen. Laura is weer lekker vrolijk; ze lacht veel. ’s Avonds was ze wel weer wat onrustig.
Op 10 december hebben we boodschappen gedaan en heeft Laura bij opa en oma Van Aerle haar fruithap gegeten. Met Bas en Laura ben ik naar tante Zus gewandeld en daarna hebben we bij opa en oma Van Aerle geluncht samen met tante Willeke.
Vannacht is Laura om 01.00 uur en om 04.00 uur erg overstuur wakker geworden. Omdat ze anders niet te troosten was, heb ik haar allebei de keren gevoed en met haar rondgelopen totdat ze weer rustig was. Op 11 december heeft Laura ook overdag veel gehuild en soms ook gekrijst. Toen ze even stil was, zei Bas: “oh, oh, daar gaat ie weer…” Of Laura nou zo goed naar Bas luistert of dat Bas Laura zo goed aanvoelt, weet ik niet, maar Laura begon meteen weer te huilen. ’s Middags kwam Kim op bezoek.
Op 12 december heeft Laura veel plezier gehad met de muziekmobiel boven haar ledikantje. Ik had haar daaronder gelegd toen ik haar kamer poetste en ze vond het erg grappig om de knuffeltjes te pakken en zichzelf in het spiegeltje te zien. ’s Avonds was ze weer onrustig. Ze is in bad geweest en heeft weer een 5e voeding gehad.
Zodra Laura geen sokken aan heeft, pakt ze haar voetje vast en “duimt” ze met haar dikke teen. Heel schattig, maar niet zo handig om dan een luier om te doen.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative