Untitled
27 dec 2013
week 28: 20 t/m 26 december

Op 20 december zijn we naar het Zandbos geweest. Laura heeft lekker in de kinderwagen rond liggen kijken.
We zijn op 21 december naar het centrum gewandeld. Toen ik Laura aan het voeden was en naar bed wilde brengen, kwamen opa en oma Van Aerle onverwachts op bezoek. Ik heb Laura toch nog even mee naar beneden genomen en ze heeft gezellig nog even bij oma op schoot gezeten.
Op 22 december zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Tante Monique, oom Anton, Esther en Lars waren er ook. Toen we aan het eten waren, heeft Laura lekker even in het ledikantje geslapen. Fijn dat ze (nog) zo makkelijk overal slaapt.
We zijn op 23 december al vroeg naar de winkel gewandeld. Laura was lekker rustig, ondanks dat het lang duurde omdat het ze druk was. Thuis heeft ze erg moeten huilen toen ze haar fruithap moest eten. Ze heeft maar de helft gehad en ‘s middags heeft ze alsnog de andere helft opgegeten.
We zijn op 24 december met de auto boodschappen gaan doen, omdat het te slecht weer was om te wandelen. Toen we zaten te eten, zat Laura achterover in haar wipstoeltje. Ze vond de fruitschaal erg interessant en ineens ging ze zover naar voren hangen dat ze de fruitschaal kon vastpakken. Het was even spannend of ze niet met wipstoel en al naar voren zou kiepen, maar de wipstoel heeft bewezen dat hij stevig staat ;-).
Op 25 december vierde Laura haar allereerste kerstdag! We zijn ’s middags naar opa en oma Van Aerle geweest. Tante Willeke, oom Arjan, tante Maartje, oom Tom en Eline waren er ook. Laura is erg lief geweest! Ze heeft een tijdje gezellig op schoot gezeten, heel even in de box gelegen en daarna heeft ze lekker in het campingbedje geslapen.
Op tweede kerstdag, 26 december, zijn we ’s middags naar opa en oma Van Mierlo geweest. Tante Monique, oom Anton, Esther en Lars waren er ook. Laura was in het begin wat onrustig. Ze leek moe, maar wilde niet gaan slapen, maar ze wilde ook niet spelen. Ze heeft even op schoot gezeten en toen ik haar de tweede keer in het ledikantje legde, sliep ze toch. ’s Avonds was ze weer erg onrustig. We hebben haar maar weer mee naar beneden genomen, waar ze een hele tijd gehuild/gekrijst heeft. Toen ik haar nog een keer voedde, is ze in slaap gevallen en heeft ze lekker doorgeslapen tot 08.00 uur.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative