Untitled
02 jan 2014
week 29: 27 december t/m 02 januari

Op 27 december kwamen tante Willeke en oom Arjan op bezoek. Toen ze er net waren, kwamen ook Lieke en Julian. Laura was onrustig toen ze in bed lag. Toen ze huilde, werd Bas ook wakker. Ik ben met Laura bij Bas op bed gaan zitten en heb ze nog een verhaaltje voorgelezen. Daarna zijn ze allebei lief gaan slapen.
We zijn op 28 december ’s middags naar het centrum gewandeld. We hebben boodschappen gedaan en zijn bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest.
Op 29 december kwamen Esther en Lars bij Bas spelen. Laura heeft veel geslapen vandaag en was pas wakker toen tante Monique en tante Lucy Esther en Lars weer op kwamen halen.
Ik wilde op 30 december al vroeg boodschappen gaan doen, maar Laura deed erg lang over haar fruithap en daarna was ze zó moe, dat ik haar toch eerst maar in bed heb gelegd. ’s Avonds had Mark een vergadering van de Sprint en ik moest sporten. Toen ik net weg was, was Laura zo onrustig dat Mark haar weer uit bed heeft moeten halen. Ook Bas wilde niet slapen. De familie Van Mierlo was goed vertegenwoordigd bij de vergadering: Bas zat bij Mark op schoot en Laura bij Ilse. Toen ik thuis was, heb ik Laura nog een keer gevoed en daarna is ze wel lekker gaan slapen.
Op 31 december was Laura ’s middags al erg bang van het vuurwerk. Toen ik haar uit bed ging halen, kwam ze af en toe gewoon van haar matras omhoog, zo schrok ze van de knallen. We hebben ’s middags boodschappen gedaan in het centrum en zijn bij opa en oma Van Aerle geweest. Laura had ’s avonds moeite om in slaap te vallen en om Bas en Sanne niet wakker te maken, hebben we haar even mee naar beneden genomen. Hein, Willemiek en Sanne, Rudy, Rob en Wendy en Erik en Fanny kwamen hier oud en nieuw vieren. Laura heeft een tijdje gezellig op schoot gezeten en is rond 21.30 uur dan toch gaan slapen. Ze werd rond 00.05 uur weer wakker van het vuurwerk en was erg overstuur. Ik ben tot 01.00 uur met haar bezig geweest (heb haar nog een keer gevoed, met haar rondgelopen, bij haar gezeten terwijl ze in haar bedje lag) en iedere keer als ze bijna sliep, was er weer een knal en schrok ze weer wakker. Ze leek wel erg moe (bijna te moe om in slaap te vallen). Toen Mark mij kwam aflossen, heeft hij Laura toch maar mee naar beneden genomen en daar heeft ze zich nog prima vermaakt totdat iedereen weg ging. Rond 02.45 uur viel ze in slaap.
Op 01 januari was Laura er alweer om 06.30 uur. ’s Middags zijn we eerst bij opa en oma Van Mierlo geweest. Oom Anton, tante Monique, Esther en Lars waren er ook. Laura heeft even op schoot gezeten en heeft daarna geslapen in de bak van de kinderwagen. Daarna zijn we naar opa en oma Van Aerle gegaan, waar ook tante Willeke, oom Arjan, oom Tom, tante Maartje en Eline waren. Na haar groentehap was Laura weer erg onrustig en heeft flink gehuild. Gelukkig is ze uiteindelijk toch in de bak van de kinderwagen in slaap gevallen.
We zijn op 02 januari naar de winkel gewandeld. ’s Middags heeft Laura na haar voeding een hele tijd bij ons op bed liggen spelen.
Laura vindt het erg leuk om voorgelezen te worden. Dan lacht ze, pakt het boekje met haar ene handje vast en slaat met haar andere handje heel enthousiast op de bladzijden. Soms als Bas en Laura ’s middags samen wakker zijn, lees ik ze allebei voor. Dan zit Bas op mijn ene knie en Laura op de andere; heel gezellig!








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative