Untitled
12 jan 2014
week 30: 3 t/m 9 januari

Op 03 januari hebben we boodschappen gedaan en zijn bij opa en oma Van Aerle geweest. Laura heeft in de bak van de kinderwagen liggen turnen: ze trok haar sokken uit, stak haar beentjes in de lucht en keek af en toe tussen haar beentjes door over de rand van de kinderwagen naar ons. Ze heeft fijn gespeeld met haar muziekmobiel. Eigenlijk een wonder dat die er nog hangt, want als ze daarmee speelt, trekt en rammelt ze flink aan de beestje die eraan hangen en als ze daarmee klaar is, zitten alle touwtjes in de knoop.
Laura heeft op 04 januari veel geslapen. Toen ik haar uitkleedde om haar in bad te doen, plaste ze haar aankleedkussen onder en toen ik haar na het badderen aan het afdrogen was, deed ze het nog een keer.
We zijn op 05 januari ’s morgens bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Carla en Pieter waren er ook. ’s Middags zijn we naar de sporthal geweest om even naar de hockeywedstrijd van Esther te kijken en daarna zijn we bij oom Anton, tante Monique, Esther en Lars op bezoek geweest.
Op 06 januari kwam kapster Ellen. Ze heeft Laura een klein beetje bijgeknipt. ’s Middags zijn we een stukje gaan wandelen.
We zijn op 07 januari weer gaan wandelen.
Op 08 januari hebben we boodschappen gedaan en zijn bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest.
Tante Willeke kwam op 09 januari op bezoek. Ze heeft Laura haar fruithap gegeven.
Laura lacht altijd zo lief als ze Bas ziet. Iedere keer als Bas rondjes rent en langs haar komt, lacht ze uitbundig.
Laura is erg “muzikaal”; ze speelt vaak met haar rammelaar, haar Woezel-en-Pip-tuimelaar en een bal en rammelt flink met haar knuffelkonijn, allemaal met een belletje erin.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative