Untitled
23 jan 2014
week 32: 17 t/m 23 januari

Week 32: 17 t/m 23 januari
Op 17 januari zijn we bij Lieke, Julian en Sophie op bezoek geweest. Laura heeft gezellig samen met Sophie in de box gelegen. Laura pakte steeds het handje van Sophie vast. Later werd Laura wel wat huilerig; het was bijna tijd voor haar avondeten en ze had niet zo veel geslapen ‘s middags. Het eten van de broodkorstjes gaat erg goed!
We zijn op 18 januari met zijn vieren een stukje gaan wandelen.
Op 19 januari moest Mark naar tante Annie. Samen met Bas en Laura ben ik ‘s middags naar opa en oma Van Aerle geweest. Laura heeft even gespeeld, totdat ze te moe was. Ze was thuis al moe, maar wilde niet gaan slapen.
Ik wilde op 20 januari even een stukje wandelen, maar Bas wilde niet naar de eendjes; hij wilde liever in de tuin spelen. Dus zijn we met zijn drieën in de tuin geweest. Bas heeft gespeeld en ik heb met Laura op de arm wat rondgewandeld. Laura heeft voor de eerste keer een boterham gegeten (voorheen kreeg ze alleen de korstjes), met stroop. Ze vond het lekker en heeft goed gegeten.
Ook op 21 januari zijn we met zijn drieën in de tuin geweest. Samen met Bas heeft Laura een boterham met stroop gegeten. Ook nu ging dat erg goed. Bas was tegen de stoel gevallen en moest hard huilen, terwijl Laura in haar kinderstoel zat en moest niezen. Bas zei: “au-au-mijn-hoofd-gestoten-zondheid-Laura-au-au-mijn-hoofd!”
Opa en oma Van Aerle kwamen op 22 januari op bezoek. ’s Middags zijn we naar de eendjes geweest en hebben we nog een stukje verder gewandeld.
Op 23 januari was Laura ’s morgens erg onrustig. Ze heeft heel lang erg hard gehuild/gekrijst. Alleen als ik haar optilde, was ze soms even stil. Haar fruithap geven lukte daardoor niet. Ik heb haar in bed gelegd in de hoop dat ze zou gaan slapen en gelukkig viel ze al snel in slaap. Haar fruithap heeft ze pas laat in de middag gehad. Laura heeft vandaag een boterham met smeerkaas gegeten. Ook dat vond ze erg lekker. Toen ik Laura’s kamer aan het poetsen was, hebben Bas en Laura samen op haar kamertje op een deken liggen spelen. Bas was Laura aan het uitleggen hoe de Octopus werkt: “Kijk, Laura, hier moet je zo aan draaien”.
Ons meisje huilt zelden als ze in haar bed ligt en wakker wordt. Vaak ligt ze rustig te wachten totdat iemand haar uit bed haalt, maar meestal “belt” ze even, dan rammelt ze met haar knuffelkonijn (daar zit een belletje in), of ze trekt een keer aan haar muziekmobiel (die maakt dan nog een paar geluidjes).
Typisch dat Laura werkelijk alles in haar mond stopt, behalve de korstjes brood die ik haar geef. Ze lust ze wel, want als ik ze vasthoudt voor haar mondje, dan sabbelt ze het hele korstje op, maar als ze het zelf in haar handjes krijgt, dan knijpt ze erin of gooit het meteen op de grond.
Laura is erg sterk in haar armen. Als je 2 wijsvingers voor haar houdt, pakt ze die vast en trekt ze zich op totdat ze zit. Dat doet ze alweer een tijdje.
Ze speelt steeds enthousiaster. Soms ligt ze met haar benen met de ene bal te spelen en met haar handjes met een andere te zwaaien.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative