Untitled
28 feb 2014
week 37: 21 t/m 27 februari

Op 21 februari zijn we boodschappen gaan doen en daarna, met tante Maartje en Eline, bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. Gezellig dat Laura nu ook een boterham mee eet.
Bas, Laura en ik zijn op 22 februari ’s middags naar Esthers verjaardag gegaan. Mark was er al toen wij daar kwamen. Laura mopperde af en toe als ze bij iemand anders op schoot zat, maar ze heeft zich verder prima gedragen. ’s Avonds heeft Bas samen met Laura in bad gezeten. Normaal wil Bas dat niet en gaan ze apart in bad. Hij gooide water over Laura’s armen en benen, wat Laura erg grappig vond.
We zijn op 23 februari bij opa en oma Van Mierlo geweest. Tante Annie en tante Lucy waren er ook en later kwamen ook tante Monique, Esther en Lars.
Ik ben met Bas en Laura op 24 februari boodschappen gaan doen en bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Tante Maartje was er ook. We zijn ’s middags een klein stukje gaan wandelen. Laura was niet helemaal fit, maar heeft wel goed gegeten. ’s Avonds bleek dat ze 39,4 had.
Ook op 25 februari was Laura niet lekker en had ze koorts. Ze heeft bijna niets van haar boterham gehad, haar avondeten heeft ze wel goed gegeten. ’s Avonds was ik niet thuis en zou Mark haar de laatste voeding uit het flesje geven, maar daarvan heeft ze maar een paar slokjes gehad. Toen ik weer thuis was, heb ik haar alsnog zelf gevoed.
We zijn op 26 februari al vroeg naar de winkel gewandeld. ’s Avonds zijn Bas en Laura weer samen in bad geweest, dat vinden ze allebei leuk.
Op 27 februari zijn opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Laura heeft mee een koekje gegeten en thee gedronken. Ze heeft bij oma op schoot met de ballon gespeeld, bij Bas op schoot gezeten en samen met oma achter Bas aangerend.
Laura lijkt nu toch echt iets te zeggen wat op “mama” en “papa” lijkt. Laura is al een hele tijd verkouden. Soms heeft ze ook wat verhoging of koorts. Ze niest regelmatig en heeft flinke snotneuzen. Bas zorgt goed voor zijn zusje: als ze een snotneus heeft, komt hij met de zakdoekjes naar mij toe en zegt: “mama, Laura heeft Piet!”








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative