Untitled
06 maa 2014
week 38: 28 februari t/m 06 maart

We zijn op 28 februari naar de huisarts gegaan, omdat ik het idee had dat Laura last had van haar oortje. Meestal is ze vrolijk en speelt ze fijn, maar af en toe huilt ze flink en ze pakt dan regelmatig haar oortje vast. De huisarts heeft haar temperatuur opgenomen (37,7), naar haar longetjes geluisterd en in haar oortjes gekeken. Die zagen er niet goed uit. Laura heeft neusspray en antibiotica gekregen. ’s Middags heeft Laura fijn gespeeld, maar ’s avonds heeft ze meer gehuild en leek ze veel last van haar oortjes te hebben.
Laura heeft op 01 maart veel geslapen. Als ze wakker was, heeft ze over het algemeen fijn gespeeld, maar ze heeft ook met vlagen veel last van haar oortjes gehad. ’s Avonds heeft ze fijn samen met Bas in bad zitten spetteren en spelen.
Op 02 maart zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Laura heeft fijn op de deken gespeeld. Het lijkt aardig de goede kant op te gaan met haar oortjes. Ze heeft met vlagen nog wel pijn, maar ze is best veel wakker geweest en heeft dan fijn gespeeld.
We zijn op 03 maart een stukje gaan wandelen.
Op 04 maart zijn we al vroeg naar de winkel gewandeld. ’s Middags heb ik Bas en Laura gezellig voorgelezen toen we aan de thee/ranja zaten. Laura vindt haar appel-rijstewafeltjes niet zo lekker, maar Bas wel ;-).
We zijn op 05 maart met oma Van Aerle, tante Maartje, Eline en Bas naar de winkel geweest. Daarna zijn we bij opa en oma Van Aerle geweest. Laura heeft er na haar boterham lekker in de kinderwagen liggen slapen. Ook vanmiddag heb ik Bas en Laura voorgelezen na de middagdutjes.
Op 06 maart was het erg mooi weer. We zijn ’s morgens daarom lekker een stuk gaan wandelen: eerst naar de eendjes, daarna “over de trein” (zo noemt Bas het als we het spoor oversteken), naar de koeien en daarna nog even naar de haan en de pauw.
Het toedienen van de medicijnen gaat boven verwachting goed. De antibiotica krijgt ze met een spuitje in haar mond. Het spul stinkt, maar Laura lijkt er weinig om te geven. De neusspray vindt ze wel erg vervelend.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative