Untitled
02 mei 2014
week 46: 25 april t/m 01 mei

We zijn sinds gisteren helemaal over op flesvoeding en dat gaat erg goed.
Bas, Laura en ik zijn op 25 april bij Frans op bezoek geweest. We hebben eerst wat gedronken en zijn daarna bij de koeien, de paarden en de vijver gaan kijken. Laura heeft het erg goed gedaan. Ze was wel even moe, maar toen heeft ze lief met haar knuffelkonijn in de maxi-cosi gezeten. Verder heeft ze op de bank gezeten/gekropen en op de grond gespeeld.
Op 26 april zijn we even naar het speeltuintje geweest. Laura heeft samen met mij op de schommel en op de wipkip gezeten. Dat vond ze erg leuk. ’s Avonds in bad heeft ze flink met Bas mee gespetterd. Het is soms lastig om haar in bad te doen, omdat ze steeds wil gaan liggen of op haar buik draait. Ook afdrogen en verschonen gaat steeds moeizamer. Ze blijft geen moment meer stil liggen. Ze draait steeds op haar buik of op haar zij of ze trapt heel enthousiast met haar benen (en die komen soms best hard aan ;-)).
We zijn op 27 april bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Laura heeft lekker rondgekropen. Ook thuis heeft ze fijn gespeeld.
Op 28 april zijn we bij de bibliotheek geweest, hebben we boodschappen gedaan en zijn we bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Tante Maartje en Eline waren er ook; die zijn vandaag teruggekomen van vakantie.
We zijn op 29 april bij Agnes, Lisa en Tim op bezoek geweest. Ondanks dat Laura haar ochtenddutje miste, heeft ze het heel goed gedaan. Ze heeft vrolijk rondgekropen en haar banaantje gegeten.
Op 30 april zijn we ’s morgens boodschappen gaan doen. Bas zat voor in de winkelwagen, Laura zat achter hem in de maxi-cosi. Laura heeft voor de eerste keer sinds lange tijd weer in het babybadje gezeten. Ze ging altijd in het grote bad, maar dat viel de laatste tijd niet meer zo mee. We hebben het babybadje weer van zolder gehaald en dat is goed bevallen. Toen ik Bas in bed ging leggen en hij niet zo goed luisterde, lag Laura bij ons op de slaapkamer aan de draad van de telefoon te trekken. Zo kreeg ze de telefoon te pakken en heeft ze naar het toestel beneden gebeld. Waarschijnlijk dacht ze dat ik het alleen niet aan kon en wilde ze papa erbij halen??? ;-)
Op 01 mei kwamen Dorine en Mats op bezoek. Mats heeft vaak met Laura geknuffeld en ook Bas deed dan met hem mee. Laura heeft maar weinig geslapen vandaag. Ze was aan het eind van de dag dan ook erg huilerig, omdat ze toch wel moe was. Na haar flesje is ze lekker gaan slapen.
Laura zit regelmatig op 2 handjes en 2 knietjes. Echt kruipen lukt (nog) niet, wel tijgert ze soms al behoorlijk snel. Ze zet zich dan steeds met 1 voetje af.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative