Untitled
29 mei 2014
week 48: 9 t/m 15 mei

Mark en ik zijn op 09 mei vertrokken naar Florence. Mark heeft daar een training voor zijn werk en van tevoren gaan we er samen een weekendje naar toe. Oma Van Aerle kwam ’s morgens in huis om op Bas en Laura te passen. Net voordat we gingen, ging Laura uit zichzelf zitten! Helaas heb ik het zelf niet gezien, maar Mark en oma wel. Tante Maartje en Eline kwamen lunchen en daarna zijn ze naar de speeltuin geweest. Het was niet druk, waardoor ook Laura heeft kunnen spelen. Ze heeft er erg van genoten! Net voordat het hard ging regenen, zaten Bas, Laura en tante Maartje weer in de auto; oma en Eline moesten schuilen. Ze hebben thuis wat gedronken en zijn daarna bij McDonald’s geweest.
Op 10 mei hebben oma, tante Maartje, Eline, Bas en Laura samen ontbeten. Toen Eline moest zwemmen, kwam tante Willeke op bezoek. Bij de lunch waren tante Maartje en Eline er weer. Daarna zijn ze de eendjes gaan voeren. ’s Avonds is Laura in bad geweest.
Het was moederdag op 11 mei. Oma, tante Maartje, Eline, Bas en Laura hebben met zijn allen op bed ontbeten. Daarna kwam ook opa Van Aerle en zijn ze naar het kerkhof geweest om bloemen te brengen bij het graf van “grote” oma Wismans. Toen ze weer thuis waren, kwamen ook tante Willeke, oom Arjan en oom Tom.
Oma, tante Maartje, Eline, Bas en Laura hebben op 12 mei samen ontbeten. Daarna moest Eline weer naar school. Toen tante Maartje en Eline weg waren, kwam opa Van Aerle. Toen ik thuiskwam, zaten Bas en Laura aan hun boterham, samen met opa en oma Van Aerle. Wat was ik blij om ze weer te zien!!! We zijn boodschappen gaan doen en hebben gezellig met zijn drietjes gegeten. Mark heeft ’s avonds nog gebeld. Fijn als we over een paar dagen weer met zijn viertjes thuis zijn!
Laura is op 13 mei bij tante Willeke geweest, toen ik met Bas ging kennismaking bij de peuterspeelzaal. Laura is lief geweest. Ze moest even huilen toen we gingen, maar daarna heeft ze fijn met tante Willeke gespeeld en hebben ze samen televisie gekeken. Ook heeft Laura even bij tante Willeke op schoot geslapen ;-). Na Laura’s middagdutje zijn we boodschappen gaan doen. Toen we uit de parkeergarage kwamen, kwamen we oma Van Aerle tegen. Bas is alvast met oma meegegaan en ik heb met Laura boodschappen gedaan. Daarna zijn we bij opa en oma op bezoek geweest.
Op 14 mei heb ik Laura na haar fruithap alvast in bad gedaan. Omdat Mark niet thuis is en het vanaf dat ik aan het koken ben totdat Bas en Laura in bed liggen erg druk is, leek het me handiger Laura alvast in bad te doen. Na haar badje heeft ze lekker geslapen. ’s Middags zijn we bij oma Van Mierlo op bezoek geweest. Bas heeft alle tijdschriften uit de mand gehaald en Laura ging ze “lezen”.
Tante Maartje en Eline zijn op 15 mei op bezoek geweest.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative