Untitled
15 jun 2014
week 52: 06 t/m 12 juni

Op 06 juni hebben Laura en ik Bas weer naar de peuterspeelzaal gebracht. Daarna kwam Mariëlle op bezoek. Toen we Bas weer konden ophalen, waren ze buiten aan het spelen. Toen Bas ons zag, was hij erg blij en rende hij door de struiken naar het hek naar ons toe. ’s Middags kwamen tante Maartje en Eline op bezoek en hebben we lekker in de tuin wat gedronken. Toen Mark thuis kwam, riep hij mij: Laura was in de box gaan staan! Weer een “grote” stap die ze doet als ik niet kijk… ’s Avonds hebben Bas en Laura fijn samen in bad gespeeld.
Bas, Laura en ik zijn op 07 juni boodschappen gaan doen. Toen we thuiskwamen, waren opa Van Mierlo en Mark in de tuin met het speelhuisje bezig. Oma Van Mierlo is ook nog even komen kijken. We zijn bij tante Maartje, oom Tom en Eline gaan gourmetten, samen met opa en oma Van Aerle en tante Willeke en oom Arjan. Het was erg warm vandaag en we hebben buiten gezeten. Laura heeft er gezellig bij gezeten in haar kinderstoel. Ook heeft ze even op de trampoline gespeeld en geschommeld met tante Maartje en oma.
Op 08 juni heeft Laura veel geslapen. Ze heeft van laat in de ochtend tot in de middag 3 uur geslapen en later in de middag ook nog eens 1,5 uur. Het was gisteren een drukke dag en het was gisteren en vandaag erg warm, misschien dat ze daardoor zoveel slaap nodig heeft nu. ’s Middags zijn tante Maartje, oom Tom en Eline op bezoek geweest. Ik heb Laura verschillende keren op de trampoline gelegd, waar ook haar speelgoed lag, maar iedere keer kroop ze de trampoline weer af en ging ze op het gras verder. Ze is zelfs over de rand op de glijbaan gekropen die op het gras lag. ’s Avonds hebben we buiten gegeten en daarna hebben Bas en Laura samen in bad gespeeld.
Op 09 juni zijn we ’s middags samen met tante Monique, oom Anton, Esther en Lars bij opa en oma Van Mierlo gaan barbecueën. Laura heeft na het eten even in bed geslapen. We zijn met zijn allen bij een pasgeboren hertje gaan kijken. Mark had Laura op de arm en ze was bang toen een van de hertjes aan haar kwam snuffelen. Thuis hebben Bas en Laura nog even in bad zitten spetteren.
Bas mocht op 10 juni weer naar de peuterspeelzaal. Laura en ik hebben hem op de fiets weggebracht en zijn daarna boodschappen gaan doen. Toen we thuis waren, is Laura na haar fruithap naar bed gegaan en heeft ze lekker geslapen totdat ik haar wakker maakte om Bas weer te gaan halen. Bas was erg blij toen hij ons weer zag. Op de fiets zat Laura voorop “mama-mama” te zeggen, en Bas achterop hetzelfde ;-). Toen Laura wat ging drinken ’s middags, vroeg Bas of we “in zijn huisje” kwamen en dus hebben we met zijn drieën boven in het speelhuisje wat gedronken en een koekje gegeten. Laura was binnen op de grond aan het spelen, toen ze ontdekte dat de schuifpui open stond: ze kroop zo over de drempel heen de tuin in.
Op 11 juni kwamen Dorine en Mats op bezoek. ’s Middags zijn we bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen, samen met tante Maartje en Eline. We hebben boodschappen gedaan en zijn bij de bibliotheek geweest. Thuis heeft Laura zich goed vermaakt op de trampoline en in het gras.
Tante Maartje en Eline zijn op 12 juni op bezoek geweest. We hebben in de tuin gezeten en Laura is even met tante Maartje op de trampoline geweest. ’s Avonds zijn we met zijn vieren even bij de avondvierdaagse gaan kijken. Eline en oom Tom liepen mee en ze kwamen vanavond bij ons door de straat.
Het was deze week erg warm. Laura heeft overdag een stuk meer geslapen dan in de vorige weken.
Het gaat weer veel beter met Bas en Laura. Bas is over het algemeen een stuk rustiger naar Laura toe, gaat haar regelmatig een kusje of een knuffel geven; hij gaat haar mee in bed leggen en dan aait hij haar een keer over haar bol en zegt dat ze lekker moet slapen en dat we haar niet meer willen horen ;-).








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative