Untitled
19 jun 2014
week 53: 13 t/m 19 juni

Op 13 juni hebben Laura en ik Bas weer naar de peuterspeelzaal gebracht. Na de boterham moest Laura in bad, omdat ze een ongelukje met haar luier had gehad. Ze heeft even fijn in bad gespeeld en is daarna lekker gaan slapen.
En op 14 juni werd Laura 1 jaar!!! We hebben met zijn vieren ontbeten. ’s Morgens vroeg kwamen tante Willeke, oom Arjan, tante Maartje, oom Tom, Eline, tante Monique, oom Anton, Esther en Lars en opa en oma Van Aerle. We hebben de sterrenfontein op de taart aangestoken, “lang-zal-ze-leven” gezongen en taart gegeten. Laura vond de taart niet zo lekker. Laura was erg moe van alle aandacht en heeft een hele tijd geslapen. Toen ze wakker werd, was het bezoek weer weg. ’s Middags kwamen opa en oma Van Mierlo en hebben we in de tuin gezeten. Laura heeft lekker rondgekropen over het gras en op de trampoline. ’s Avonds hebben Bas en Laura samen in bad gespeeld.
Op 15 juni was het Vaderdag. We hebben ’s morgens op bed Mark zijn cadeautjes gegeven. ’s Middags zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Laura heeft lekker rondgekropen en geprobeerd om zich aan de salontafel op te trekken. Na het avondeten hebben Mark, Bas, Laura en ik in de tuin gespeeld op de trampoline en de glijbaan. Opa en oma Van Aerle zijn een paar dagen weg, daarom zijn we daar vandaag niet geweest voor Vaderdag.
Op 16 juni zijn Bas en Laura ’s morgens bij tante Maartje geweest, toen ik naar de huisarts moest. Ze zijn lief geweest en hebben fijn gespeeld. Laura kan uit een rietje drinken! Ze pakte de beker van Bas en stak het rietje in haar mond. Eerst zat ze er wat op te “bijten”, daarna blies ze erdoor en uiteindelijk dronk ze uit het flesje.
We hebben op 17 juni Bas naar de Peuterspeelzaal gebracht. Daarna zijn Laura en ik boodschappen gaan doen. Laura wilde niet gaan slapen voordat we Bas weer mochten ophalen. Samen met Bas zijn we nog een boodschap gaan doen en bij het speeltuintje geweest. Na de boterham heeft Laura gelukkig wel goed geslapen. We hebben met zijn drieën op de trampoline wat gedronken en een koekje gegeten. Laura heeft vandaag voor de eerste keer echt met de pot meegegeten en dat deed ze erg goed.
Op 18 juni kwam oma Van Aerle ’s morgens op Bas en Laura passen, omdat ik naar de dokter moest. Laura lag in bed en ze was pas wakker toen ik weer terug was. We zijn naar opa en oma Van Aerle geweest en hebben daar samen met tante Maartje en Eline geluncht. Daarna zijn oma, Bas, Laura en ik boodschappen gaan doen. ’s Avonds was er babyzwemmen vanuit het zwangerschapszwemmen. Laura heeft zich erg goed vermaakt! Ze vond het erg fijn in het water, heeft flink met haar armen en benen gespetterd en vond het vooral ook erg leuk als ik haar uit het water optilde en terug in het water liet “vallen”. Ook vond ze de andere kindjes interessant.
We zijn op 19 juni boodschappen gaan doen. Na het avondeten probeerde ze in de auto van Bas te klimmen. We hebben het plankje erin gedaan en Bas heeft haar een tijdje door de kamer rond geduwd.
Laura is erg aan het proberen wat ze kan. Ze gaat steeds aan de salontafel staan, staat in de box over het randje heen te gluren, ze probeert de trap op te klimmen (ze kan al op haar knietjes op de tweede tree komen). Ik heb met Laura geoefend om uit een rietje te drinken, en dat gaat nu al erg goed.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative