Untitled
27 jun 2014
week 54: 20 t/m 26 juni

Op 20 juni heb ik Laura om 08.00 uur wakker gemaakt, omdat we Bas naar de Peuterspeelzaal moesten brengen. Laura heeft vannacht van 01.30 uur tot 04.00 uur gehuild. Mark en ik zijn om de beurt met haar naar beneden gegaan, hebben met haar rondgelopen totdat ze stil was, maar zodra we haar weer in bed legde, begon ze weer te huilen. Ik dacht dat ze te moe was om in slaap te kunnen vallen, maar toen Mark met haar beneden was, wilde ze niet meer vastgehouden worden, maar kroop ze heel de kamer rond. Toen we Bas hadden weggebracht, zijn we boodschappen gaan doen. Ik was Laura’s kamer aan het poetsen, terwijl Laura wat rondkroop. Toen ik haar even kwijt was, bleek ze in de douchecabine gekropen te zijn ;-). ’s Avonds kwamen opa en oma Van Mierlo met tante Friedy en ome Martijn op bezoek. Toen Laura moe werd, heb ik haar in bed gelegd. Ze heeft even geslapen (of is in ieder geval stil geweest), daarna begon ze weer erg te huilen. We zijn een paar keer bij haar geweest, maar het heeft uiteindelijk bijna 2 uur geduurd voordat ze eindelijk stil was en in slaap viel.
Laura is op 21 juni met mij mee boodschappen gaan doen. ’s Middags zijn we met zijn vieren naar de kermis geweest. Laura is 2x met mij in de draaimolen geweest en nog 2x met Bas en mij. Ze zat in een autootje en vond het wel prima. Na het avondeten hebben Bas en Laura fijn samen in bad gespeeld.
We zijn op 22 juni op de fiets bij tante Monique, oom Anton, Esther en Lars op bezoek geweest. Op de fiets had Laura haar slofje uitgetrokken en Mark is een heel stuk terug moeten fietsen voordat hij het slofje gevonden had.
Op 23 juni hebben we op de fiets boodschappen gedaan. ’s Middags heeft Laura in de tuin gespeeld. Ze kroop op de trampoline, ging de zandbak eens van wat dichterbij bekijken, kroop een stukje tegen de glijbaan op omhoog en kwam behoorlijk vies en nat weer binnen, omdat Bas met water zat te knoeien. Na het avondeten heeft ze fijn in bad gespeeld.
We hebben Bas op 24 juni naar de Peuterspeelzaal gebracht. Laura heeft fijn gespeeld en was na haar fruithap zó moe, dat ik haar toch maar naar bed heb gebracht (anders gaat ze op de dagen dat Bas naar de Peuterspeelzaal gaat ’s morgens niet naar bed, omdat ze dan maar heel even kan slapen voordat ik haar om 11.30 uur weer wakker moet maken om Bas weer op te halen). Ze heeft lekker geslapen en ze was net wakker toen we Bas weer mochten halen. ’s Middags zijn we met opa en oma Van Aerle en tante Maartje en Eline naar de kermis geweest. We zijn eerst een ijsje gaan eten. Daarna zijn Bas, Laura, Eline (en ik om Laura vast te houden) in de draaimolen geweest. Laura vond het erg leuk. Ze moest lachen en toen we weer weg gingen en langs de draaimolen kwamen, was ze erg enthousiast aan het zwaaien ;-). Na het avondeten hebben we in de tuin gespeeld.
Oma Van Aerle kwam op 25 juni op Bas en Laura passen, omdat Mark en ik naar een crematie moesten. Tante Maartje en Eline kwamen ook om samen te lunchen. Na het avondeten hebben Bas en Laura fijn in bad gespeeld.
De eerste pasjes zijn gezet aan de salontafel en in de box! Sinds ze heeft uitgevonden hoe ze moet gaan staan, doet ze niet anders meer. Ook probeert ze de trap op te klimmen.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative