Untitled
18 jul 2014
week 57: 11 t/m 17 juli

Nadat we Bas op 11 juli naar de Peuterspeelzaal gebracht hadden, zijn Laura en ik boodschappen gaan doen. Laura zat heel vrolijk in het winkelwagentje met in allebei de handen een zak chips te zwaaien en “oooooh” te roepen. ’s Middags kwamen tante Maartje en Eline op bezoek.
Op 12 juli heeft Laura uitgevonden hoe ze moet lopen: ze pakt de auto van Bas, trekt zich daaraan op en duwt de auto dan vooruit! ’s Middags zijn we met zijn vieren gaan fietsen. We hebben een boodschap gedaan en zijn bij het speeltuintje in het park geweest. ’s Avonds hebben Bas en Laura in bad gespeeld. Laura dronk steeds van het water en ze is een paar keer kopje-onder gegaan omdat ze niet wil blijven zitten en zich steeds achterover laat vallen als ze staat.
Op 13 juli kwamen tante Maartje, Eline en tante Willeke op bezoek. Laura heeft geshowd hoe goed ze kan lopen achter de auto van Bas. Na het avondeten zijn we nog even bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Tante Monique, oom Anton en Esther waren er ook.
Laura en Bas hebben op 15 juli na het avondeten fijn met Mark buiten gespeeld. En o, wat was Laura weer vies…
We zijn op 16 juli boodschappen gaan doen en daarna bij opa en oma Van Aerle wat gaan drinken. Tante Maartje en Eline kwamen ook. We hebben gezellig samen geluncht en zijn daarna weer terug naar huis gefietst. ’s Middags kwam tante Monique Esther brengen, die bij ons kwam logeren. Laura wilde met Bas mee puzzelen en ze klom zomaar ineens bovenop de salontafel! Toen Mark thuis kwam van het werk zijn we naar het Zandbos geweest. We hebben een stukje gewandeld en daarna zijn we bij McDonalds gaan eten. Toen we weer thuis waren, zijn Bas en Laura in bad geweest.
Op 17 juli zijn Bas, Laura, Esther en ik ’s morgens naar speeltuin D’n Speuldries geweest. Laura heeft genoten van de schommels, de glijbaan en de wipwap. Toen we weer thuis waren, wilde Laura niet gaan slapen, ondanks dat ze erg moe was. Pas om 14.30 uur viel ze dan toch eindelijk in slaap. Oma Van Mierlo is op bezoek geweest en aan het eind van de middag kwam tante Monique Esther weer ophalen.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative