Untitled
25 jul 2014
week 58: 18 t/m 24 juli

Op 18 juli kwam Fanny op bezoek. ’s Middags zijn we op de fiets naar tante Maartje en Eline geweest. Ze hadden het zwembad opgezet en Eline had gevraagd of Bas en Laura wilden komen zwemmen. Laura heeft het erg fijn gehad in het zwembad!
Bas, Laura en ik zaten op 19 juli al vroeg in de tuin een boterham te eten. Daarna hebben we boodschappen gedaan. Samen met Bas heb ik Laura’s fotoboek opgehaald. ’s Middags zijn opa en oma Van Aerle op bezoek geweest en Bas en Laura hebben fijn in de tuin gespeeld. Mark had het zwembadje opgezet en Laura heeft fijn in het water gespeeld. Wel had ze gauw genoeg door dat ze over de rand kan klimmen en ze kroop dan ook regelmatig het badje uit. Toen Laura naar het trapje van de glijbaan kroop, was ik benieuw wat ze zou doen. Ze begon de trap op te klimmen en ik ben natuurlijk wel met haar mee omhoog geklommen, maar ik heb haar niet aangeraakt en ze is helemaal zelf omhoog geklommen. Na het avondeten hebben Bas en Laura nog even fijn in bad gespeeld.
Op 20 juli zijn we op de fiets bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Oom Anton en Lars kwamen ook. Het was erg warm en benauwd en het heeft een tijdje erg hard geregend. Ook tante Betty en ome Jan kwamen ook nog.
Op 21 juli kwamen Mandy, Sem en Joe en Lieke, Julian en Sophie op bezoek. Sophie, Joe en Laura hebben wat rondgekropen. ’s Middags zijn Bas, Laura en ik naar de verjaardag van Esther gegaan. Laura is erg lief geweest. Ze heeft een hele tijd op schoot gezeten en heeft af en toe wat gekropen en langs de stoelen geschuifeld. Na het eten ben ik met Laura alvast naar huis gegaan. Bas is later met Mark mee naar huis gekomen.
We zijn op 22 juli op de fiets boodschappen gaan doen. ’s Middags had ik het campingbedje in de schaduw in de tuin gezet, zodat Laura buiten kon spelen, zonder dat ze de glijbaan of het trapje op kon klimmen of in het zwembadje zou duiken. Ze vond het alleen niet zo leuk… ze heeft gehuild totdat ik bij haar op het gras kwam zitten.
We zijn op 23 juli op de fiets naar opa en oma Van Aerle geweest. Eline en tante Maartje waren er ook en we hebben gezellig samen gegeten.
Op 24 juli heeft Laura voor het eerst in haar nieuwe bedje geslapen. Het ledikantje wat ze had, was aan de kopse kant halfdicht en half met spijltjes. Omdat Laura zo van klimmen houdt, ben ik bang dat ze op het schot gaat staan en over de rand valt. Nu heeft ze het ledikantje waar Bas in gelegen heeft, dat is aan de kopse kant helemaal dicht, waardoor ze er niet uit kan klimmen (al weet je dat bij Laura natuurlijk nooit ;-)). ’s Middags hebben Laura en Bas een waterijsje gegeten. Laura vond het ijsje erg lekker (het was ook erg warm). ’s Avonds had Laura flink gepoept en zat er bloed in haar luier. Bij het verschonen bleken haar billetjes erg kapot te zijn. Misschien dat het te maken heeft met het 3e tandje dat dan nu toch eindelijk aan het doorkomen is? Ik heb haar een tijdje zonder luier laten rondkruipen en toen leek ze niet echt last te hebben. Toen ze later in bad ging, bleef ze staan. Ze heeft een paar keer geprobeerd te gaan zitten, maar iedere keer als haar billetjes het water raakten, begon ze hard te huilen en ging ze toch weer staan; zo zielig! Toen ze in bed lag, heeft ze eerst een tijdje flink gehuild, is toen toch in slaap gevallen, maar werd al snel weer huilend wakker, omdat ze haar Konijntje op de grond had laten vallen. Gelukkig heeft ze de rest van de avond/nacht goed doorgeslapen.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative