Untitled
10 sep 2014
week 63: 22 t/m 28 augustus

Op 22 augustus was ik jarig. We zijn bij de bakker geweest, zijn bij de bibliotheek geweest en hebben boodschappen gedaan. In de winkel had Laura haar sok uitgetrokken, waardoor we een extra rondje moesten om de sok te zoeken. ’s Middags kwamen tante Willeke, oom Arjan, oma Van Aerle, tante Maartje, oom Tom, Eline en later ook oma en opa Van Mierlo en opa Van Aerle. Laura heeft een tijdje in Bas zijn auto rondgereden, geduwd door opa Van Mierlo en Eline en verder heeft ze steeds op schoot gezeten. Ze lag bij Eline op schoot bijna te slapen ;-). Toen oma Van Aerle haar haar flesje had gegeven, is ze lekker gaan slapen.
Bas, Laura en ik zijn op 23 augustus op de fiets boodschappen gaan doen. ’s Middags zijn we bij Leon in Tilburg gaan barbecueën. Bas, Sandra, Sven, Femke en Esmee en Jeroen, Kim en Karlijn waren er ook. Het was erg gezellig. Laura was lekker vrolijk. Ze heeft er gezellig bij gezeten in de kinderstoel, wat rondgekropen en fijn gespeeld. Na het eten hebben we nog foto’s gekeken van Leons vakantie, daarna zijn we naar huis gegaan.
Op 24 augustus kwamen opa en oma Van Mierlo barbecueën. Na het eten zijn Bas, Laura, opa en Mark een stukje gaan wandelen en hebben ze in de tuin geschommeld. Daarna hebben we nog ijs gegeten en zijn Bas en Laura naar bed gegaan.
Laura en ik hebben Bas op 26 augustus weer naar de Peuterspeelzaal gebracht. Daarna zijn we gezellig samen boodschappen gaan doen. Toen we weer thuis waren, was Laura moe, maar het was te kort om haar in bed te leggen, omdat we Bas alweer bijna mochten ophalen. Na de boterham is Laura gaan slapen en ze heeft geslapen totdat oma Van Mierlo die op Bas en Laura kwam passen toen ik naar de dokter moest, weer weg was. Na haar middagdutje was Laura erg aanhankelijk en huilerig. Ze kroop steeds op schoot of ging aan mijn broek hangen en bij het avondeten heeft ze veel en hard gehuild. Ze liet zich wel goed in bed leggen en ging netjes slapen, maar om 21.00 uur werd ze hard huilend weer wakker en was ze een hele tijd ontroostbaar. Ik heb een hele tijd met Laura op ons bed gelegen totdat ze eindelijk gekalmeerd was en heb haar daarna weer in haar eigen bedje gelegd.
Op 27 augustus zijn we op kraamvisite geweest bij Josje van Dorine. Mats was bij zijn opa en oma en die kwam pas toen we al bijna weer weg moesten. Tot die tijd hebben Bas en Laura in de tuin gespeeld. We zijn daarna bij tante Willeke en oom Arjan gaan barbecueën. Tante Maartje, oom Tom, Eline en opa en oma Van Aerle waren er ook. Het was erg gezellig. Laura heeft lekker zitten smullen.
Ik heb op 28 augustus het campingbedje opgezet als box voor Laura toen ik boven aan het poetsen was. Echt een uitvinding ;-). Nu kon ik doorwerken, zonder dat ik steeds Bas en Laura uit elkaar moest halen. Laura heeft zich prima vermaakt met de puzzels die Bas bij haar in het bedje gooide ;-).
En jawel, naast “mama”, “oh-ooh” en soms ook “papa” zegt ons meisje nu ook “haaaai” ;-).








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative