Untitled
10 sep 2014
week 64: 29 augustus t/m 4 september

Op 29 augustus is Laura bij Mark thuis gebleven terwijl ik met Bas naar de huisarts was. ’s Middags zijn we vertrokken naar vakantiepark Weerterbergen voor een weekendje met opa en oma Van Aerle ter ere van hun 40-jarig huwelijk. We hebben allemaal ons eigen huisje ingeruimd en zijn daarna met zijn allen in het huisje van opa en oma samengekomen. ’s Avonds hebben we gezellig met zijn allen gegeten in het buffetrestaurant.
Op 30 augustus zijn we met zijn allen gaan ontbijten. Daarna zijn we gaan glow-golven. Laura heeft zich prima vermaakt in de kinderwagen. We hebben samen wat gegeten en daarna zijn Mark, Bas, Laura en ik naar ons huisje gegaan voor Laura’s middagdutje. We zijn nog even naar het zwembad gegaan, waar ook oma, tante Maartje, oom Tom, Eline, tante Willeke en oom Arjan waren voordat we weer gezellig in het buffetrestaurant gingen eten.
Na het ontbijt op 31 augustus zijn we met zijn allen gaan zwemmen. We zijn gezellig gaan lunchen en na de middagdutjes zijn we gaan bowlen. Laura heeft ons aangemoedigd. Na het eten in het buffetrestaurant zijn we weer naar de speelhal geweest, waar Laura heeft genoten van haar ritje op de draaimolen. Bas en Laura hebben de afgelopen nachten op één kamer geslapen, wat verrassend goed ging, maar nu was Laura erg onrustig en heeft ze lang en hard gehuild. We hebben haar campingbedje dan ook op onze slaapkamer gezet, zodat Bas niet wakker zou worden van haar.
We hebben op 01 september nog gezellig met zijn allen ontbeten en daarna zat ons weekendje erop. Het was erg gezellig en we hebben er allemaal erg van genoten! Na het ontbijt zijn we naar huis gereden en na Laura’s middagdutje zijn we weer vertrokken voor onze vakantie in Centerparcs Erperheide bij Peer. We hebben de spullen uitgepakt en hebben frietjes gegeten in ons huisje. Na nog wat spelen is Laura lief gaan slapen.
Op 02 september zijn we na het ontbijt gaan zwemmen. Na Laura’s middagdutje zijn we naar Baluba geweest, waar Bas en Laura fijn gespeeld hebben. We hebben gegeten in het buffetrestaurant. Na het eten hebben we een stukje gewandeld, zijn we bij de kinderboerderij en een speeltuintje geweest.
We zijn op 03 september ’s ochtends weer gaan zwemmen. Na de lunch is Mark met Bas alvast naar Baluba gegaan, terwijl ik bij Laura in het huisje bleef toen ze haar middagdutje deed. Later in de middag zijn we gaan midgetgolven. Laura heeft lekker in haar kinderwagen rond zitten kijken. Na het eten in het buffetrestaurant zijn Bas en Laura weer lief gaan slapen.
Op 04 september zijn we na het ontbijt weer gaan zwemmen. Na Laura’s middagdutje zijn we gaan bowlen. We zijn gaan eten in het Fuego-restaurant, zijn naar de kinderboerderij geweest en Bas en Laura hebben fijn nog even in het speeltuintje gespeeld.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative