Untitled
19 sep 2014
week 66: 12 t/m 18 september

Op 12 september hebben we Bas naar de peuterspeelzaal gebracht. Daarna zijn Laura en ik een boodschap gaan doen. Toen we Bas weer op hadden gehaald, hebben we met zijn drieën ook nog boodschappen gedaan. Na het avondeten zijn we met zijn vieren naar de bibliotheek geweest om nieuwe boekjes voor Laura en nieuwe boeken en puzzels voor Bas te halen. Laura zegt nu “to” tegen een auto en “tui” als we thuis komen. Op de peuterspeelzaal zingen ze altijd een liedje voordat de kindjes worden opgehaald en dat zingen Bas en ik ook regelmatig thuis. Het gaat: “dag speelzaal, dag speelzaal, nu gaan wij weer; het was weer fijn, tot de volgende…..KEEEEEEER!!!”. Vandaag schreeuwde Laura ook enthousiast mee “keeeee!”.
We zijn op 14 september naar de dierentuin in Overloon geweest met opa en oma Van Mierlo, oom Anton, tante Monique, Esther en Lars. Het was erg gezellig. Laura heeft haar middagdutje in de kinderwagen gedaan. We hebben de route door het park gewandeld, de kindjes hebben in de speeltuin gespeeld en we zijn in de kinderboerderij geweest. ’s Avonds hebben we met zijn allen nog gezellig gegeten in Ospel.
Op 15 september zijn opa en oma Van Aerle gezellig op bezoek geweest. We zijn naar de garage gewandeld waar mijn auto gekeurd was. Na het avondeten zijn we met zijn vieren gaan wandelen.
Laura en ik hebben op 16 september Bas naar de Peuterspeelzaal gebracht. Daarna hebben we met zijn tweetjes boodschappen gedaan. Toen we Bas gingen ophalen, wilde Bas graag naar het speeltuintje en daar hebben hij en Laura fijn gegleden en op de wipwap gezeten.
We zijn op 17 september op de fiets naar opa en oma Van Aerle geweest. We hebben gezellig wat gedronken en Bas heeft Laura geholpen om met het poppenwagentje te lopen. Laura was niet helemaal fit vandaag. Ze was voor haar doen redelijk vroeg wakker en moest erg hoesten. Ook had ze een flinke snotneus. Na het avondeten kwam opa Van Mierlo.
Op 18 september zijn we met zijn vieren naar Julianatoren geweest. Het was een geweldige dag! Het was erg zonnig en het park was erg leuk voor Bas en Laura; ze hebben echt genoten van de attracties en zijn allebei erg lief geweest. Laura is in de Dino tour, de Stones Baan, de vliegtuigjes, het treintje, de Helikopterbaan, het Reuzenrad, de Safaribaan en het Kabouterwonderland geweest. Ze keek haar ogen uit en bleef maar wijzen naar van alles wat ze zag. Ze heeft de hele dag niet geslapen, maar ondanks dat is ze heel lief geweest.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative