Untitled
25 sep 2014
week 67: 19 t/m 25 september

Op 19 september hebben Laura en ik gezellig boodschappen gedaan nadat we Bas naar de Peuterspeelzaal hadden gebracht. Laura heeft lief gespeeld, klom zelf steeds op het hobbelpaard en ze is voor het eerst gaan staan zonder iets vast te houden! Na het avondeten hebben we met zijn vieren een stukje gewandeld.
Laura en ik zijn op 20 september op de fiets boodschappen gaan doen. ‘s Middags vierde oom Arjan zijn verjaardag. Na Laura’s middagdutje zijn we er naar toe gegaan. Laura heeft lekker rondgekropen en met de voetbal gespeeld. We hebben met zijn allen gegeten en daarna zijn Bas en Laura in bad en naar bed gegaan.
Op 21 september vierde tante Monique haar verjaardag. We zijn daar ’s morgens naar toe geweest. Laura heeft even gespeeld, maar kwam toch steeds weer naar ons toe gekropen en heeft ze vooral op schoot gezeten. We hebben ’s avonds al vroeg gegeten, omdat Mark voor zijn werk al vroeg naar Engeland moest vertrekken. We hebben Mark uitgezwaaid, hebben nog even met zijn drietjes gespeeld en daarna zijn Bas en Laura wat eerder dan anders naar bed gegaan.
Oma en opa Van Aerle zijn op 22 september bij Bas en Laura geweest toen ik naar de tandarts moest. Laura is lief geweest en heeft fijn gespeeld. ’s Middags hebben Bas, Laura en ik samen het fotoboek van Laura gekeken; was papa toch een beetje thuis ;-). We hebben weer op tijd gegeten en zijn daarna nog even gaan wandelen. We hebben de eendjes gevoerd en zijn in het speeltuintje geweest, waar Bas en Laura veel plezier hadden op de wipwap en de glijbaan.
Op 23 september ging de wekker alweer vroeg omdat Bas naar de Peuterspeelzaal moest. Laura was al wakker, maar Bas sliep nog. Ik ben met Laura alvast beneden een boterham gaan eten en heb Bas laten liggen totdat hij zelf wakker zou worden, omdat hij de afgelopen nachten niet veel geslapen had. We hebben Bas wat later dan anders naar school gebracht. ’s Middags zijn we boodschappen gaan doen en zijn we even bij opa Van Aerle geweest omdat Bas moest plassen. Na het eten hebben Bas en Laura fijn in bad gespeeld en daarna zijn ze lekker gaan slapen.
We zijn op 24 september op de fiets boodschappen gaan doen. Laura probeerde nu als ze gaat staan ook wat pasjes te zetten, maar dat lukt nog niet zo goed.
Op 25 september zijn we bij Eefje en Sjoerd op bezoek geweest. Laura heeft lekker rondgekropen en met het gereedschap van Sjoerds werkbank gespeeld (of eigenlijk heeft ze het vooral geproefd ;-)). Toen de poes langs kwam, begon ze te zwaaien (dat doet ze ook altijd naar alle honden die we op straat tegenkomen), maar ze vond hem toch maar eng. Als we bij opa en oma Van Aerle komen, zwaait ze ook naar Max; die vindt ze aan de ene kant heel interessant, maar als hij te dichtbij komt of als hij blaft, dan vindt ze hem toch een beetje eng.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative