Untitled
14 okt 2014
week 69: 3 t/m 9 oktober

Op 03 oktober hebben Laura en ik Bas naar de Peuterspeelzaal gebracht. Samen met Mark hebben we Bas later weer opgehaald. Omdat Bas in zijn broek had geplast, hebben we hem op de wc een schone broek aangedaan. Laura stond bij de wastafel toen we Bas verschoonden en een van de kleuters had de kraan aangezet bij de wastafel waar Laura stond. Laura probeerde met haar handjes de waterstraal te pakken en het water liep zo Laura’s mouw in. Toen ik haar optilde, was ze hélémaal nat: haar romper, haar broek, haar truitje, haar jas, echt alles! Ik had voor Laura geen schone kleren bij me. Laura heeft de jas van Bas aangehad en is zo mee naar huis gegaan. Gelukkig was het warm weer. We hebben met zijn vieren een boterham gegeten en daarna is Laura lekker gaan slapen. Toen ze weer wakker was, zijn Bas, Laura en ik op de fiets bij Lieke, Julian en Sophie op bezoek geweest. Laura heeft vooral veel op schoot gezeten. Iedere keer als Bas naar de wc moest (en dat was nogal vaak), begon Laura heel hard te huilen als ik met hem mee ging. Uiteindelijk heb ik haar ook maar mee genomen en zaten we met zijn drieën op de wc. Na het avondeten zijn we met zijn vieren naar de bibliotheek geweest.
Op 04 oktober hebben we met zijn viertjes ontbeten. Bas, Laura en ik zijn in het centrum boodschappen gaan doen en voor Bas truien gaan kopen. We zijn daarna bij opa en oma Van Mierlo geweest. Mark was daar mee aan de overkapping aan het werken. We hebben met zijn allen geluncht en daarna zijn Laura, Bas en ik weer naar huis gegaan. ’s Avonds kwam oma Van Mierlo op Bas en Laura passen. Ik had Laura zelf al in bed gelegd, omdat ze vandaag erg huilerig is en ik niet wist of ze lief zou gaan slapen als ik haar niet zelf in bed zou leggen.
Bas, Laura en ik zijn op 05 oktober bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Mark was vandaag een dagje weg. Tante Maartje en Eline kwamen ook. Het was gezellig en Bas, Laura en Eline hebben fijn gespeeld. We hebben geluncht en daarna zijn we weer naar huis gegaan. Na Laura’s middagdutje hebben Bas, Laura en ik samen met de Lego gespeeld.
Op 06 oktober heeft Laura erg lang van haar middagdutje genoten. Ze werd pas om 16.30 uur wakker. We hebben wat gedronken en zijn daarna nog even op de fiets boodschappen gaan doen.
Laura en ik hebben op 07 oktober Bas naar de peuterspeelzaal gebracht en hebben daarna boodschappen gedaan. Mariëlle is op bezoek geweest. Laura heeft haar fruithap gegeten en lief gespeeld. Toen ze moe leek, heb ik haar in bed gelegd, maar na een half uurtje meldde ze zich alweer. ’s Middags heeft ze wel weer erg lang geslapen.
We zijn op 08 oktober boodschappen gaan doen. In de winkel kwamen we oma Van Aerle telkens tegen. Toen we nog even vlug wat bij de Jumbo moesten halen, heb ik geen winkelwagentje gepakt, omdat dat meer tijd kostte dan vlug Laura dragen. Ik kon net niet bij wat ik moest hebben en zette Laura even op de grond neer. Bas begon ineens hard te gillen: “mama, mama, Laura gaat er vandoor!” toen ze een heel klein stukje verder weg kroop ;-).
Op 09 oktober zijn we op de fiets naar de apotheek geweest. Laura heeft even met de kralentafel gespeeld en toen ging ze er kruipend vandoor en kon ik steeds achter haar aan, omdat ze naar buiten wilde ;-).
Ik ga regelmatig languit op de grond liggen en dan klimmen Bas en Laura enthousiast over mij heen; dan hebben ze de grootste lol, zeker als ik ze ook nog ga kietelen.
Laura begint nu toch wat meer te praten. Ze zegt weer regelmatig “papa”, “nee” zegt ze ongeveer op iedere vraag die je haar stelt en af en toe probeert ze woordjes na te zeggen.
Laura kan zó goed zelf eten; ze zit met haar handjes lekker alles naar binnen te werken. Vooral groente is favoriet, dat eet ze altijd als eerste op en als ze het op heeft, vraagt ze vaak om meer. Ook de aardappels gaan er goed in.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative