Untitled
17 okt 2014
week 70: 10 t/m 16 oktober

Mark was op 10 oktober jarig. Laura en Bas hebben Mark op bed gefeliciteerd en hem zijn cadeautjes gegeven. Daarna hebben Laura en ik Bas naar de Peuterspeelzaal gebracht. Daarna hebben we samen boodschappen gedaan. Toen we Bas weer mochten ophalen, is Mark ook mee geweest. We hebben nog even boodschappen gedaan en daarna hebben we met zijn vieren geluncht. Laura heeft fijn gespeeld. Ze heeft rondgekropen en ook af en toe een paar pasjes gezet.
Op 11 oktober was ik ziek. We hadden ’s avonds al vroeg gegeten en Bas en Laura lagen mooi op tijd in bed, omdat Mark ’s avonds zijn verjaardag vierde voor de vrienden.
We hebben op 13 oktober met zijn allen ontbeten. Omdat ik nog steeds ziek ben, is Mark wat langer thuisgebleven en heeft hij Bas en Laura uit bed gehaald en aangekleed. Daarna is hij gaan werken. Aan het eind van de ochtend zijn Bas, Laura en ik even een frisse neus gaan halen en hebben we de eendjes gevoerd.
Op 14 oktober heeft Mark met Bas en Laura ontbeten en hij heeft Bas naar de Peuterspeelzaal gebracht. Laura en ik zijn Bas gaan ophalen. Toen Laura wakker was, is ze hard met haar wang tegen de salontafel gevallen toen ze aan het lopen was. Ze kreeg meteen een dikke, zwart-paarse streep op haar wang. Laura moest erg hard huilen en toen ik haar op schoot had, kwam Bas met haar drinkbeker aanlopen om haar wat te drinken te geven; zo lief! Laura heeft vandaag veel gelopen. Dat deed ze steeds wel, maar dan steeds maar een paar pasjes. Nu liep ze vanuit de keuken naar de box en van de gangdeur naar de bank.
Op 15 oktober kwam oma Van Mierlo op Laura passen toen wij met Bas naar de kinderarts moesten. Oma heeft Laura uit bed gehaald en ze hebben samen een stuk gewandeld. Toen we weer thuis waren, voelde Bas zich niet lekker en lag met koorts op de bank. Laura begon hem te vervelen door aan zijn sokken en zijn benen te trekken. Toen ik tegen haar zei dat dat niet mocht en dat ze anders in de hoek moest, draaide ze zich om, kroop naar de hoek en ging daar maar alvast staan ;-).
Laura heeft op 16 oktober uitgeslapen tot 08.30 uur. Laura ziet er vandaag echt erg uit: haar ene wang is dik en erg blauw van de val van 14 oktober, gisteravond is ze ook nog met haar hoofd op de tegels gevallen en daar zit nu ook een flinke blauwe plek, ze heeft een siepoog en dan ook nog steeds een snotneus… Laura hoest wel af en toe, maar is verder gelukkig niet ziek. Ze slaapt, eet en drinkt goed en speelt fijn.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative