Untitled
24 sep 2018
week 274: 7 t/m 13 september

Op 7 september is Ly ’s middags even bij ons komen spelen. Daarna zijn Bas, Laura en ik bij opa in het ziekenhuis op bezoek geweest.
Laura en ik zijn op 8 september gezellig samen boodschappen gaan doen. ’s Middags had Laura haar eerste zwemles bij de Watervrienden (DTZ geeft geen zwemlessen meer aan kinderen die niet in het diepe bad zwemmen). Omdat het de eerste zwemles was, mocht ik blijven kijken. Laura heeft wel goed haar best gedaan, maar het ging niet supergoed. Haar juf gaf aan dat ze niet helemaal watervrij is.
Op 9 september was de scholierenloop. Laura wilde dit jaar niet meedoen en dus gingen we Bas en Eline aanmoedigen. Eline had het zwaar het 2e rondje en liep als allerlaatste van haar groep. Ik vroeg Laura of ze met Eline mee wilde rennen, en dat wilde ze wel. En dus rende ze een half rondje hand in hand met Eline naar de finish. Er werd omgeroepen: “En daar komt Eline Versteeg met de grootste supporter”! Toen Eline en Laura over de finish kwamen, kreeg Laura ook een medaille en een tegoedbon voor een ijsje . Bas, Laura en Eline hebben hun ijsje gehaald en daarna zijn we weer naar huis gegaan. ’s Middags zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest en daarna ben ik met Bas en Laura op de fiets bij tante Maartje en Eline geweest. Laura was helemaal trots dat ze op de terugweg ook een stukje mocht fietsen.
Laura is op 10 september bij Ly gaan spelen.
Op 11 september kwam Ly bij ons spelen; Bas, Laura, Ly en ik zijn gezellig even naar het speelveldje geweest.
We zijn op 12 september met Kinderspel naar de Speuldries geweest. Ondanks dat ze redelijk weer voorspeld hadden (in ieder geval zou het droog blijven), heeft het bijna 1,5 uur geregend… toch hebben de kinderen fijn gespeeld.
Op 13 september hebben Bas en Laura met opa gebeld en daarna heeft Laura bij Ly gespeeld.
Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]
Google Analytics Alternative