Untitled
12 nov 2018
week 277: 28 september t/m 4 oktober

Op 28 september heeft Laura bij Ly gespeeld. Na het avondeten ben ik met Laura even bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest.
Op 29 september hebben Laura en ik gezellig samen zitten kleuren tijdens de zwemles van Bas. Na de zwemles hebben we boodschappen gedaan en kleren voor Laura gekocht. Laura had een natte trui en zei dat Bas er op gespuugd had, maar Bas zei van niet. Natuurlijk mag er niet gespuugd worden, maar liegen vinden we misschien nog wel erger, en n van de twee loog. Ze bleven allebei volhouden dat ze eerlijk waren. Pas na veel tranen (vooral van Laura) zei Bas dat hij toch wel gespuugd had. Voor straf (voor het spugen, maar vooral voor het liegen) moest hij na het douchen naar bed en mocht Laura nog even mee naar beneden. We hebben gezellig nog even met een bakje chips op de bank filmpjes gekeken.
Bas en Laura hebben op 30 september fijn samen gebowld met wc-rolletjes en stuiterballen. Aan het eind van de ochtend zijn we gezellig even bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. s Middags zijn we naar een optreden van Eline gaan kijken in het centrum, samen met opa en oma Van Aerle, tante Maartje en oom Tom. s Avonds had ik een etentje en hebben Bas en Laura samen met Mark frietjes gehaald en hebben die gezellig met/bij opa en oma Van Mierlo opgegeten. Daarna zijn ze samen met Mark nog een ijsje gaan eten bij de frietzaak.
Op 1 oktober hebben we na school de schoolbieb gedaan. Daarna zijn we naar de Praxis geweest en naar de bieb in het centrum. Thuis hebben Bas en Laura gezellig samen de nieuwe puzzels van de bieb gemaakt.
Laura is op 2 oktober bij Ly gaan spelen en op 3 oktober heeft ze bij Los gespeeld.
Op 4 oktober is Laura bij Sam gaan spelen.
Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]
Google Analytics Alternative