Untitled
12 nov 2018
week 278: 5 t/m 11 oktober

Op 5 oktober zei Laura in de winkel: “Mama, weet jij wat wortels zijn in het Engels?” Ik moest even denken en toen zei ze: “Dat zijn carrots”.
Op 6 oktober zijn Mark, Laura en ik gaan kijken bij de kijkles bij het zwemmen van Bas. Daarna mocht Bas naar het kinderfeestje van Fynn. Laura en ik hebben boodschappen gedaan en gezellig met zijn tweetjes bij de Hema geluncht. We zijn bij de Intertoys en Action geweest, waar Laura van haar zakgeld strijkkralen gekocht heeft en we hebben een cadeautje voor Marks verjaardag gekocht. ’s Middags was het ook bij Laura kijkles. Ze had een andere juf dan de vorige keren en deed het niet zo heel goed.
We vierden op 7 oktober Marks verjaardag alvast voor de familie. Bas en Laura hebben fijn met Eline, Esther en Lars gespeeld. ’s Avonds hebben we gezellig met zijn allen Chinees gegeten.
Op 8 oktober heeft Laura bij Esmée gespeeld. Ze zijn naar het speeltuintje in de buurt geweest.
Ook op 9 oktober was Laura weer de hort op; deze keer heeft ze weer bij Lizzy gespeeld.
Op 10 oktober was Mark jarig. ’s Morgens hebben we hem de cadeautjes en tekeningen gegeven. Laura had veel tekeningen gemaakt en die moesten nog even verzameld worden: er lagen er onder haar bed en in de speelkamer. ’s Middags heeft Laura bij Riley gespeeld. Het was erg lekker weer en toen ik Laura had opgehaald, zijn we Bas op de fiets gaan halen (het is 5 kilometer heen en 5 kilometer terug). ’s Avonds zijn Mark en ik uit gaan eten en kwam oma Van Mierlo op Bas en Laura passen. Ze mochten gezellig nog even opblijven.
Op 11 oktober hadden Bas en Laura een studiedag. We zijn naar KidsPlaza geweest. Dieks, Jonah, Sam en Nathan waren er ook en verder wat het helemaal niet druk. We hebben er gezellig geluncht en Bas en Laura hebben er héél fijn gespeeld!
Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]
Google Analytics Alternative