Untitled
14 nov 2018
week 279: 12 t/m 18 oktober

Ly kwam op 12 oktober bij Laura spelen.
Op 13 oktober zijn Laura en ik mee geweest met de zwemles van Bas. Daarna zijn we opa en oma uit gaan zwaaien: die gingen vandaag een dagje met de wensambulance bij tante Willeke op bezoek. Tante Maartje, oom Tom en Eline waren er ook om opa en oma uit te zwaaien. We hebben gezellig met opa Van Mierlo en Lars geluncht, die bij ons met Mark in de tuin aan het werken waren. ’s Middags zijn Bas en ik met Laura naar de zwemles geweest en ’s avonds hebben we na het douchen gezellig nog een filmpje gekeken. Bij Laura’s zwemles wordt na de les door de badjuf een beoordeling ingevuld aan de hand van gekleurde gezichtjes (groen, oranje of rood) voor 5 onderdelen. Tot nu toe had Laura steeds 5 oranje gezichtjes, maar vandaag was er ook één groen gezichtje bij!
We zijn op 14 oktober bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Daarna zijn we met zijn vieren gaan geocachen en hebben we gezellig van de plaat gegeten.
Op 15 oktober, de eerste dag van de herfstvakantie, zijn we met zijn vieren naar Plopsa Indoor in Hasselt geweest. Het was helemaal niet druk en we zijn heel vaak in heel veel attracties geweest. Op de terugweg zijn we gezellig nog bij McDonald’s gaan eten. We hebben een héél fijne dag gehad!
Ik heb op 16 oktober ’s morgens op kantoor gewerkt. Mark was thuis en is met Bas en Laura een stukje gaan fietsen: Laura heeft op haar nieuwe fiets gefietst, die eigenlijk net wat aan de grote kant is, maar het ging goed! ’s Middags ben ik met Bas en Laura bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest en hebben we de rollator teruggebracht naar de Zorgwinkel in Helmond. We moesten even wachten en Laura had het mandje van de rollator gepakt en samen met Bas ging ze Roodkapje naspelen .
Op 17 oktober vertrok Mark voor een studiereis naar Tsjernobyl. We moesten al om 05:00 uur opstaan en Laura heeft zich nog nooit zo snel aangekleed… ze kan het dus wel . We zijn met Mark naar Schiphol gereden en hebben op het vliegveld met zijn vieren gezellig ontbeten. Toen moest Mark door de douane en hebben Bas en ik nog een tijdje vliegtuigen gekeken. ’s Middags heeft Eline bij ons gespeeld en kwam oma Van Mierlo gezellig even op bezoek.
Op 18 oktober moest ik ’s ochtends op kantoor werken. Bas en Laura hebben gezellig bij tante Maartje en Eline gespeeld. We hebben er gezellig samen geluncht. ’s Middags hebben we met zijn drietjes lekker op de bank filmpjes liggen kijken.
Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]
Google Analytics Alternative