Untitled
14 nov 2018
week 280: 19 t/m 25 oktober

Op 19 oktober hebben Bas en Laura heel veel gevochten samen… We zijn een stukje gaan fietsen; Laura weer op haar eigen fiets. Het fietsen ging prima, ze is alleen gevallen, toen ze stil stond om op Bas en mij te wachten.
Op 20 oktober hebben we met zijn drietjes boodschappen gedaan en zijn al vroeg naar Schiphol vertrokken om Mark op te halen. We hebben een hele tijd gewacht en iedere keer als de deuren open gingen, stonden Bas en Laura vol verwachting te kijken of ze papa zagen, maar hij kwam maar niet… Helaas stond er op de borden een andere aankomsthal vermeld dan waar Mark door kwam. We zijn met zijn vieren nog vliegtuigen gaan kijken voordat we weer naar huis reden. Thuis hebben we naar de foto’s van Tsjernobyl gekeken.
Bas en Laura zijn op 21 oktober met Mark bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Oom Anton was er ook. ’s Middags zijn we nog even naar ’t Veldje gefietst, waar Bas en Laura fijn nog even gespeeld hebben.
Op 22 oktober hebben we de schoolbieb gedaan en is Laura bij Ly gaan spelen.
Ly is op 23 oktober bij Laura komen spelen. De laatste tijd gaat het vaak wat moeizamer tussen Laura en Ly, maar vandaag hebben ze heel fijn samen gespeeld. Bas en Laura hadden met speelzand gespeeld en toen ik ze vroeg of ze op gingen ruimen, gingen ze met de vormpjes gooien en lag de hele kamer onder het zand. Voor straf moesten ze na het eten zonder verhaaltje naar bed.
Op 24 oktober werkte Mark thuis. We hebben gezellig met zijn vieren geluncht. Daarna heeft Laura weer fijn bij Ly gespeeld.
Ik ben op 25 oktober samen met Laura gezellig bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Tante Maartje was er ook. Laura had een mooie trui gekregen, waar ze heel blij mee is.
Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]
Google Analytics Alternative