Untitled
14 nov 2018
week 362: 1 t/m 7 november


Op 1 november hebben Bas, Laura en ik gezellig spelletjes gedaan na school.
Tante Maartje, oom Tom, Eline, opa en oma Van Aerle zijn op 2 november gezellig bij ons op bezoek geweest.
Op 3 november zijn Laura en ik met Bas naar de zwemles geweest. Daarna zijn we bij opa Van Aerle op bezoek geweest, die jarig was. Tante Maartje, oom Tom en Eline waren er ook. Bas mocht met Eline even naar de winkels. Er was feest bij Ici Paris en daar werden Bas, Laura en Eline geschminkt. ’s Middags hebben Bas en Laura een cadeautje gekocht voor het zakgeld dat ze gespaard hadden. Daarna zijn Bas en ik met Laura naar de zwemles geweest. ’s Avonds zijn we met de hele familie gaan eten bij de Chinees, omdat opa jarig was. Het was heel gezellig!
We zijn op 4 november bij Koen op kraamvisite geweest. Bas en Laura hebben fijn met Sanne en Evi gespeeld. ’s Middags zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Omdat we 20 oktober niet naar de McDonald’s konden omdat Bas ziek was, zijn we bij McDonald’s gaan eten.
Op 5 november hebben we de schoolbieb gedaan. Daarna hebben we de uitnodigingen voor Bas zijn kinderfeestje geschreven en rondgebracht.
Oma van Mierlo heeft Bas en Laura op 6 november van school gehaald. Bas en Laura hebben er fijn gespeeld en lekker pannenkoeken gegeten. Mark heeft Bas en Laura na zijn werk weer opgehaald.
Op 7 november heeft Eline (uit Laura’s klas) na school bij ons gespeeld. Bas, Laura en Eline hebben fijn samen gespeeld.


1 reacties | Reageer


14 nov 2018
week 361: 25 t/m 31 oktober


Op 25 oktober heeft Bas samen met Veerle bij Maud gespeeld. Ze hebben gezellig geknutseld en buiten gespeeld.
Bas en ik zijn op 26 oktober maskers voor Halloween gaan kopen. Omdat Bas weer veel kapotte broeken heeft, hebben we ook nieuwe broeken voor hem gekocht. ’s Avonds zijn we met zijn vieren naar het centrum geweest voor Halloween. Bas en Laura kregen een lampion en daarna gingen ze de winkels langs om snoepjes op te halen. We zijn gezellig nog even bij opa en oma Van Aerle wat gaan drinken. Bas had een mooie trui gekregen van opa en oma.
Op 27 oktober is Laura met Mark mee geweest naar de zwemles van Bas. ’s Middags vierde Mila haar verjaardag. Bas en Laura hebben fijn met Amy, Mila en Eline gespeeld en na de lunch zijn Mark en Laura weer naar Deurne vertrokken, zodat Laura naar zwemles kon. Bas en ik zijn nog gebleven. Bas heeft nog een hele tijd met Eline gespeeld en nadat we gezellig samen frietjes gegeten hebben, zijn we samen met tante Maartje, oom Tom en Eline weer terug naar huis gereden.
We zijn op 28 oktober bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Bas en Laura hebben woordzoekers en van-punt-naar-punt-puzzels gemaakt. Tante Monique, Lars, tante Betty en ome Jan waren er ook. ’s Avonds hebben we lekker pannenkoeken gegeten.
Op 29 oktober heeft Esmée bij ons gespeeld. Bas, Laura en Esmée hebben heel fijn samen gespeeld. Ze speelden “vliegtuigje” en zaten achter elkaar op de stoeltjes en renden verkleed heen en weer met koffers.
Bas heeft op 30 oktober een kaartje geschreven voor juf Esther en Thijs, die een dochter gekregen hebben. In het begin was hij boos op zichzelf omdat het schrijven niet lukte zoals hij wilde, maar hij heeft het heel goed gedaan. Vandaag is Laura’s fotoboek binnengekomen. Dat hebben we met zijn allen gekeken.
Op 31 oktober was de lampionnenoptocht van Kinderspel. ’s Middags hebben we gezellig lampionnen geknutseld en ’s avonds was de optocht. Mark en ik hebben mee het verkeer geregeld en Bas en Laura hebben meegelopen met de optocht. Dat deden ze erg goed. Het was een leuke dag!
Bas en Laura zijn de laatste weken met vlagen héél erg druk!


0 reacties | Reageer


14 nov 2018
week 360: 18 t/m 24 oktober


Op 18 oktober moest ik ’s ochtends op kantoor werken. Bas en Laura hebben gezellig bij tante Maartje en Eline gespeeld. We hebben er gezellig samen geluncht. Bas was erg verkouden en ’s avonds had hij koorts. ’s Middags hebben we met zijn drietjes lekker op de bank filmpjes liggen kijken.
Bas en Laura hebben op 19 oktober heel veel gevochten samen… We zijn een stukje gaan fietsen.
Op 20 oktober had Bas vakantie van zwemles. We hebben met zijn drietjes boodschappen gedaan en zijn al vroeg naar Schiphol vertrokken om Mark op te halen. We hebben een hele tijd gewacht en iedere keer als de deuren open gingen, stonden Bas en Laura vol verwachting te kijken of ze papa zagen, maar hij kwam maar niet… Helaas stond er op de borden een andere aankomsthal vermeld dan waar Mark door kwam. We zijn met zijn vieren nog vliegtuigen gaan kijken voordat we weer naar huis reden. Thuis hebben we naar de foto’s van Tsjernobyl gekeken.
Bas en Laura zijn op 21 oktober met Mark bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Oom Anton was er ook. ’s Middags zijn we nog even naar ’t Veldje gefietst, waar Bas en Laura fijn nog even gespeeld hebben.
Op 22 oktober hebben we na school de schoolbieb gedaan.
Bas was op 23 oktober heel gefrustreerd. Ly was bij Laura aan het spelen en toen ze toch niet buiten wilden spelen en Bas wel, werd hij heel boos. Het duurde een hele tijd voordat hij weer rustig was. Bas en Laura hadden met speelzand gespeeld en toen ik ze vroeg of ze op gingen ruimen, gingen ze met de vormpjes gooien en lag de hele kamer onder het zand. Voor straf moesten ze na het eten zonder verhaaltje naar bed.
Op 24 oktober werkte Mark thuis. We hebben gezellig met zijn vieren geluncht. Daarna ben ik met Bas naar de Intertoys geweest om te kijken waarvoor hij wil gaan sparen en om te kijken wat hij voor zijn verjaardag wil vragen.


0 reacties | Reageer


14 nov 2018
week 359: 11 t/m 17 oktober


Op 11 oktober hadden Bas en Laura een studiedag. We zijn naar KidsPlaza geweest. Dieks, Jonah, Sam en Nathan waren er ook en verder wat het helemaal niet druk. We hebben er gezellig geluncht en Bas en Laura hebben er héél fijn gespeeld!
Ruben en Tijn zijn op 12 oktober bij ons komen spelen. Ze hebben heel fijn met zijn drieën gespeeld en zijn ook verschillende keren op straat gaan fietsen.
Op 13 oktober zijn Laura en ik mee geweest met de zwemles van Bas. Daarna zijn we opa en oma uit gaan zwaaien: die gingen vandaag een dagje met de wensambulance bij tante Willeke op bezoek. Tante Maartje, oom Tom en Eline waren er ook om opa en oma uit te zwaaien. We hebben gezellig met opa Van Mierlo en Lars geluncht, die bij ons met Mark in de tuin aan het werken waren. ’s Middags zijn Bas en ik met Laura naar de zwemles geweest en ’s avonds hebben we na het douchen gezellig nog een filmpje gekeken.
We zijn op 14 oktober bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Daarna zijn we met zijn vieren gaan geocachen en hebben we gezellig van de plaat gegeten.
Op 15 oktober, de eerste dag van de herfstvakantie, zijn we met zijn vieren naar Plopsa Indoor in Hasselt geweest. Het was helemaal niet druk en we zijn heel vaak in heel veel attracties geweest. Op de terugweg zijn we gezellig nog bij McDonald’s gaan eten. We hebben een héél fijne dag gehad!
Ik heb op 16 oktober ’s morgens op kantoor gewerkt. Mark was thuis en is met Bas en Laura een stukje gaan fietsen. ’s Middags ben ik met Bas en Laura bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest en hebben we de rollator teruggebracht naar de Zorgwinkel in Helmond. We moesten even wachten en Laura had het mandje van de rollator gepakt en samen met Bas ging ze Roodkapje naspelen .
Op 17 oktober vertrok Mark voor een studiereis naar Tsjernobyl. We moesten al om 05:00 uur opstaan. We zijn met Mark naar Schiphol gereden en hebben op het vliegveld met zijn vieren gezellig ontbeten. Toen moest Mark door de douane en hebben Bas en ik nog een tijdje vliegtuigen gekeken. ’s Middags heeft Eline bij ons gespeeld en kwam oma Van Mierlo gezellig even op bezoek.


0 reacties | Reageer


12 nov 2018
week 358: 4 t/m 10 oktober


Op 4 oktober kwam Fynn bij Bas spelen.
Ruben en Tijn zijn op 5 oktober bij ons komen spelen. Ook zijn ze veel op straat geweest om beukennootjes te zoeken.
Op 6 oktober zijn Mark, Laura en ik gaan kijken bij de kijkles bij het zwemmen van Bas. Hij deed het heel goed, alleen de borstcrawl ging niet zo goed. Na de zwemles hebben we Bas naar Fynn gebracht, waar hij op het kinderfeestje mocht komen. Ze zijn met 8 kindjes naar Dippy Doe geweest. Het was een erg lange dag (Bas was er om 09:30 uur en hij werd pas na 19:00 uur thuisgebracht), maar hij heeft het héél fijn gehad.
We vierden op 7 oktober Marks verjaardag alvast voor de familie. Bas en Laura hebben fijn met Eline, Esther en Lars gespeeld. ’s Avonds hebben we gezellig met zijn allen Chinees gegeten.
Op 8 oktober hebben Bas en ik samen spelletjes gedaan na school. Op school was Veerle, een vriendinnetje van Bas, lelijk gevallen. Ze had haar neus kapot en een snee in haar hoofd. Ze moest naar de huisarts en Bas was er erg van onder de indruk. Hij had het steeds over “het ongeluk van Veerle”. Hij heeft haar een app-je gestuurd om te vragen hoe het met haar gaat. Gelukkig ging het weer beter.
Ik ben op 9 oktober met Bas naar de kapper geweest.
Op 10 oktober was Mark jarig. ’s Morgens hebben we hem de cadeautjes en tekeningen gegeven. ’s Middags heeft Bas bij Veerle gespeeld. Het was erg lekker weer en Laura en ik zijn Bas op de fiets gaan halen (het is 5 kilometer heen en 5 kilometer terug). ’s Avonds zijn Mark en ik uit gaan eten en kwam oma Van Mierlo op Bas en Laura passen. Ze mochten gezellig nog even opblijven.


0 reacties | Reageer


12 nov 2018
week 357: 27 september t/m 3 oktober


Op 27 september zijn we na school bij Eline geweest. Die werd 12 jaar. En voor de allereerste keer dit jaar was opa Van Aerle er ook bij! Bas en Laura hebben fijn buiten op het veldje gespeeld en Bas heeft gezellig met Daan gespeeld.
Bas heeft op 28 september bij Ruben en Tijn gespeeld. Met zijn drieën zijn ze alle kindjes van school af geweest om te kijken of ze Toppeez konden ruilen. ’s Avonds hebben Mark en Bas gezellig met zijn tweetjes op de Wii gespeeld.
Op 29 september moest Bas met kleren aan zwemmen. ’s Middags heb ik gezellig met Bas zitten kletsen tijdens de zwemles van Laura. Laura had een natte trui en zei dat Bas er op gespuugd had, maar Bas zei van niet. Natuurlijk mag er niet gespuugd worden, maar liegen vinden we misschien nog wel erger, en één van de twee loog. Ze bleven allebei volhouden dat ze eerlijk waren. Pas na veel tranen (vooral van Laura) zei Bas dat hij toch wel gespuugd had. Voor straf (voor het spugen, maar vooral voor het liegen) moest hij na het douchen naar bed en mocht Laura nog even mee naar beneden.
Bas en Laura hebben op 30 september fijn samen gebowld met wc-rolletjes en stuiterballen. Aan het eind van de ochtend zijn we gezellig even bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. ’s Middags zijn we naar een optreden van Eline gaan kijken in het centrum, samen met opa en oma Van Aerle, tante Maartje en oom Tom. ’s Avonds had ik een etentje en hebben Bas en Laura samen met Mark frietjes gehaald en hebben die gezellig met/bij opa en oma Van Mierlo opgegeten. Daarna zijn ze samen met Mark nog een ijsje gaan eten bij de frietzaak.
Op 1 oktober hebben we na school de schoolbieb gedaan. Daarna zijn we naar de Praxis geweest en naar de bieb in het centrum. Thuis hebben Bas en Laura gezellig samen de nieuwe puzzels van de bieb gemaakt.
Bas en ik zijn op 2 oktober naar de Praxis geweest en hebben een cadeautje voor Fynn gekocht, waar Bas zaterdag op het kinderfeestje mag komen. Ook heeft Bas van zijn zakgeld strijkkralen gekocht.
Op 3 oktober heeft Bas fijn bij Fynn gespeeld.


0 reacties | Reageer


12 nov 2018
week 356: 20 t/m 26 september


Op 20 september heeft Maud bij Bas gespeeld. Er was een ernstig ongeluk gebeurd met een bakfiets en een trein in Oss. Samen met Bas hebben we naar het jeugdjournaal gekeken, waar ze over het ongeluk vertelde en daarna hebben we er nog even met Bas over gepraat. Hij vond het heel erg en hij heeft later nog een keer geroepen toen hij in bed lag om er nog even over te praten, maar hij is daarna lekker gaan slapen.
We hebben op 21 september na school gezellig met zijn drietjes spelletjes gedaan, ik heb een boekje voorgelezen en Bas heeft zelf een boek geschreven .
Op 22 september is Mark met Bas naar de zwemles geweest. Daarna zijn we naar de verjaardag van tante Monique geweest. Na de lunch zijn we naar Eline geweest, die vandaag ook haar verjaardag vierde. Mark is met Laura naar de zwemles geweest en daarna mocht ze gezellig weer mee terug naar het feest. We hebben met zijn allen gegeten en zijn daarna weer naar huis gegaan.
Bas en Laura hebben op 23 september heel lief samen gespeeld: ze hebben de Efteling nagebouwd met de Lego en Duplo. ’s Middags zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Het was druk: tante Monique, Esther, tante Friedy, oom Martijn en nog 2 mensen waren er ook. Na het avondeten heb ik gezellig met Bas Skipbo gespeeld.
Op 24 september hebben Bas, Laura en ik na school gezellig spelletjes gedaan. Daarna zijn we voor Laura nieuwe schoenen gaan kopen.
Bas en ik hebben op 25 september na school gezellig met zijn tweetjes spelletjes gedaan. Laura was bij een vriendinnetje spelen.
Op 26 september moesten we na school naar de tandarts. De tanden van Bas en Laura zagen er erg goed uit.


0 reacties | Reageer


24 sep 2018
week 355: 13 t/m 19 september


Op 13 september hebben Bas en Laura met opa gebeld.
Ly kwam op 14 september bij Laura spelen en Tijn bij Bas. Later kwam ook Ruben nog. Bas was met zijn achterhoofd op de rand van de trampoline gevallen: hij had een sneetje in zijn hoofd. Een bloedend hoofd ziet er toch wat enger uit dan een bloedende knie…
Op 15 september zijn Laura en ik met Bas naar de zwemles geweest. Hij heeft weer goed zijn best gedaan. ’s Middags ben ik met Bas naar de open dag van De Zorggarage geweest, waar Maarten en ik de boekhouding voor doen. Maarten, Lisa en Sophie waren er ook. Bas, Lisa en Sophie hebben een tijd fijn samen op het springkussen gespeeld. Er waren ook rally-auto’s, waar Bas in mocht zitten. Hij mocht ook mee een rondje rijden, maar dat vond hij toch wat te spannend. Onderweg was er een erg harde knal van een eikel die op mijn dak viel. Zegt Bas: “Zo, mam, dat was een harde knal! Ik denk dat er nog een eekhoorn aan die eikel vast zat!” 
We zijn op 16 september bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Bas en Laura waren allebei niet helemaal in hun hum. Ze hebben een tijdje op de skelter rondgereden en verder hebben ze vooral gehuild en gemopperd… Op de radio zeiden ze dat er een coffeeshop beschoten was in Delft, zegt Bas: “pap, ze hebben op een koffiepot geschoten”… 
Op 17 september heb ik tussen de middag geholpen met overblijven bij Laura en Bas in de klas en na school hebben we ook de schoolbieb nog gedaan. Tijdens de schoolbieb hebben Bas en Laura fijn op het schoolplein gespeeld met de kinderen van de BSO.
Bas ging op 18 september te voet met zijn klas naar het Cultuurcentrum voor de voorstelling “Deef de Strandjutter en het mooiste visje van de zee”. Hij vond het erg leuk.
Op 19 september was het erg mooi weer. Ly kwam bij ons spelen en samen met Bas, Laura en Ly ben ik naar de speeltuin geweest. Ze hebben alle 3 heel fijn gespeeld!


0 reacties | Reageer


24 sep 2018
week 354: 6 t/m 12 september


Op 6 september was de Bosdag van school. Er waren de hele dag spelletjes in het Zandbos. Bas en Laura hebben een erg leuke dag gehad! Omdat ik een dag weg moest voor het werk, heeft oma Van Mierlo Bas en Laura opgehaald van school. Samen met Mark hebben ze gezellig bij opa en oma gegeten.
Op 7 september is Ly ’s middags even bij ons komen spelen. Daarna zijn Bas, Laura en ik bij opa in het ziekenhuis op bezoek geweest.
Mark is op 8 september met Bas mee geweest naar de zwemles. ’s Middags heeft Bas fijn met Ruben en Tijn op het veldje en even bij ons gespeeld.
Op 9 september was de scholierenloop. Bas heeft goed zijn best gedaan en een mooie medaille en een tegoedbon voor een ijsje verdiend. Toen Bas klaar was met lopen, hebben we Eline aangemoedigd. Bas, Laura en Eline hebben hun ijsje gehaald en daarna zijn we weer naar huis gegaan. ’s Middags zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest en daarna ben ik met Bas en Laura op de fiets bij tante Maartje en Eline geweest. Laura was helemaal trots dat ze op de terugweg ook een stukje mocht fietsen.
Jule is op 10 september fijn bij Bas komen spelen.
Op 11 september kwam Ly bij ons spelen; Bas, Laura, Ly en ik zijn gezellig even naar het speelveldje geweest.
We zijn op 12 september met Kinderspel naar de Speuldries geweest. Ondanks dat ze redelijk weer voorspeld hadden (in ieder geval zou het droog blijven), heeft het bijna 1,5 uur geregend… toch hebben de kinderen fijn gespeeld. Bas was gevallen en had zijn knie een beetje kapot. Hij liep daarna steeds rond te strompelen met een stijf been. Behalve als ze hem vroegen hoe hard hij zondag gerend had; dan rende hij een stukje heel hard, om daarna weer terug te komen strompelen .


0 reacties | Reageer


24 sep 2018
week 353: 30 t/m 5 september


Op 31 augustus mocht Bas bij Maud op het kinderfeestje komen. Ze zijn naar Kids Plaza in Helmond geweest. Bas heeft het heel fijn gehad.
Mark moest op 1 september toezicht houden bij de zwemles van Bas. Bas heeft weer heel goed zijn best gedaan en hij heeft door het gat gezwommen! Bas en Laura hadden allebei goed gespaard van hun zakgeld en samen met Mark zijn ze daar Lego voor gaan kopen. ’s Middags hebben we Bas en Laura naar opa en oma Van Mierlo gebracht, waar ze een nachtje gingen logeren. Ze zijn met opa bij tante Monique, oom Anton en Esther op bezoek geweest, hebben bij McDonald’s gegeten en zijn lief gaan slapen.
We hebben Bas en Laura op 2 september weer opgehaald. ’s Middags hebben Bas en Laura gezellig met Mark een film gekeken en daarna zijn we weer naar opa en oma Van Mierlo gegaan, want het was kermis in Bakel. Daar zijn we samen met oma, tante Monique, oom Anton, Esther en Lars naar toe geweest. Bas en Laura hebben in de draaimolen (eigenlijk wilde Bas eerst niet; kleine jongetjes worden groot…) en de vliegtuigjes gezeten, en voor de eerste keer ook met Mark in de botsauto’s. Bas vond het soms een beetje spannend, maar vooral ook heel leuk. We hebben gezellig nog met zijn allen frietjes gegeten.
Op 3 september heb ik tussen de middag geholpen met overblijven; eerst bij Laura in de klas, daarna bij Bas en toen nog buiten. Na school hebben we de schoolbieb gedaan. Daarna zijn we schoenen voor Laura en kleren voor Bas en Laura gaan kopen.
Bas en ik zijn op 4 september bij de Jumbo geweest: ze hadden gebeld dat Bas de kleurwedstrijd gewonnen had en dat hij zijn prijsje op mocht komen halen. Hij was zo trots! Hij heeft een bijenhotel en Kinderchocolade gewonnen en thuis heeft hij meteen een plekje voor het hotel gezocht in de tuin. Opa Van Aerle is vandaag eindelijk aan zijn rug geopereerd!
Op 5 september zijn we ’s middags na school bij opa Van Aerle in Eindhoven in het ziekenhuis op bezoek geweest. Tante Willeke, oom Teun en Daan waren er ook. Opa ligt op de 10e verdieping en er is van alles te zien vanuit zijn raam. Op de terugweg zijn we gezellig met zijn drietjes bij McDonalds gaan eten.


0 reacties | Reageer
toon alles


 
laatste verhalen
--------------------------
14 nov week 362: 1 t/m 7.
14 nov week 361: 25 t/m 31.
14 nov week 360: 18 t/m 24.
14 nov week 359: 11 t/m 17.
12 nov week 358: 4 t/m 10.
 
laatste reacties
--------------------------
10 aug Ik heb altijd met veel
31 okt Laura en jij hadden alle
02 mei Waar is de foto van Bas
28 sep Marieke wat een leuke
22 jun Lieve Bas, eindelijk ben
Google Analytics Alternative